Scudo Sports

Bizim grup T-Shirt lerimizi giyelim artik ;)

Scudo
avaratın üzerinde yazan nıck yerine t-shirt için başka nıck yazabilirmiyim

@msconfig

nick,. zıp zıp mtb :D
ad soyad.,, bedo tarakçı

bakalim begenecekmisiniz :) bu sadece ornek bir resim kesin bu olucak diye bisey yok, ismini ve seklini begenmeyenler usulunce soyleyebilirler :) ben genelde kisilerin yaptiklarina gore biseyler cizdim kendimce:D gorunce anlicaksini...
baska bir tasarim daha var onuda bu gece bitirebilirsem yollicam o daha zor bir is:) kolaygelsin bana :D

http://img369.imageshack.us/img369/2920/ornekay5dq1.jpg

Eline sağlık ben cok beğendim guzel olmuş,

acumur ve lutfu abinin sekillere bittim:D :D harikasin mustafa ya super olmus:D :D

msconfig bittin olum sen,
insan yönetmenine yaparmı bunu...

biz elemanı gizli operasyonlara dokup, jedi yapalım,
o da bize bisiklet taşıtsın...
ohh!

eline sağlık adamım,

resim boyutu cok büyük olduğu icin, tarafımdan kücültülmüştür..
başarılar.

gerçekten çok güzel olmuş 2. tasarımını 4 gözle bekliyorum

kolay gelsin

@muratevgin

tesekkurederim :D bizim monitorler buyuk oldugu icin normal gorunuyor haklisin buyuktu biraz ;)

arkadaslar begenileriniz icin tesekkurederim,
yalniz soyle bir durum var isimler cogalicaksa eger diger kalanlari t-shirtun arka tarafina yazmayi dusunuyorum yada kucultmeyi dusunuyorum
sizce nasil yapalim ?

Bence oldukca güzel.Altarnatif ne kadar çok olursa karar vermek o kadar zor olur.Sen yinede istersen bizlere bir kaç altarnatif sunmaya çalış.(zamet saymassan)

'''Her Saniye Değerlidir.'''Lance Armstrong

@msconfig

t-shirt de hem nıck hemde adımız olucakmı yoksa birinden birimi olucak

@Lütfü Çolak

ayayorgide bisikleti tasimadiniz mi :D yalansa yalan de hehe :D

bu arada hem nick hemde isimler olucak ama o diger tasarimda
aslinda isimler ve nicker'in uzunlugu cok uyumsuz oldugu icin biraz kotu oluyo o yuzden isimler kismini simdilik es gecmeyi dusunuyorum sizcede uygunsa tabi ?

• Beğen
Tepkiler: bikergrrl
bence herkes ne yazicagini kendisi secsin sembolun yaninda tek bi sey yazsin.. nick ya da isim yani tercih etsin herkes ya ismi yazsin ya nicki.. ikisi birden kalabalik olur diye dusunuyorum

@Tugberk Tezel

haklısın kalabalik olur eğer senin dediğin gibi yaparsa msconfig arkadaşımız benimkini yanında sadece bedo yazsın:)

evet abi ben de sadece nickimi yani sinto yazılsın istiyorum zahmet olmazsa :D kolay gelsin çok sağol

Geri