bakalim begenecekmisiniz bu sadece ornek bir resim kesin bu olucak diye bisey yok, ismini ve seklini begenmeyenler usulunce soyleyebilirler ben genelde kisilerin yaptiklarina gore biseyler cizdim kendimce gorunce anlicaksini...
baska bir tasarim daha var onuda bu gece bitirebilirsem yollicam o daha zor bir is kolaygelsin bana
tesekkurederim bizim monitorler buyuk oldugu icin normal gorunuyor haklisin buyuktu biraz
arkadaslar begenileriniz icin tesekkurederim,
yalniz soyle bir durum var isimler cogalicaksa eger diger kalanlari t-shirtun arka tarafina yazmayi dusunuyorum yada kucultmeyi dusunuyorum
sizce nasil yapalim ?
Bence oldukca güzel.Altarnatif ne kadar çok olursa karar vermek o kadar zor olur.Sen yinede istersen bizlere bir kaç altarnatif sunmaya çalış.(zamet saymassan)
ayayorgide bisikleti tasimadiniz mi yalansa yalan de hehe
bu arada hem nick hemde isimler olucak ama o diger tasarimda
aslinda isimler ve nicker'in uzunlugu cok uyumsuz oldugu icin biraz kotu oluyo o yuzden isimler kismini simdilik es gecmeyi dusunuyorum sizcede uygunsa tabi ?
bence herkes ne yazicagini kendisi secsin sembolun yaninda tek bi sey yazsin.. nick ya da isim yani tercih etsin herkes ya ismi yazsin ya nicki.. ikisi birden kalabalik olur diye dusunuyorum