Scudo Sports

Bizim grup T-Shirt lerimizi giyelim artik ;)

@msconfig

Güzel bir armağan...

Scudo
normalde yaptiririz tabiki, hem oyle hem boyle olur ;)
sadece diger termal baski icin biraz arastirma yapiyorum okadar
yoksa normalleri hemen bastirabiliriz :)
nede olsa kesinlesti gibi bisey :)

@msconfig

Ben fiyatı uygun olsun diye böyle bir düşünceye vardım aslında. Mallar elde kalmasın.

bu olayda ticari bir amaç güdülmediği için yaptıracak olan kişilerde alıp almama konusunda ciddi davranmalılar bence... eğer böyle davranılırsa eldede kalma olayı olmayacaktır...

@gizer

• Beğen
Tepkiler: hdeveci ve acumur
@msconfig

aaaa:Ahhh-1660 :Ahhh-1660 :Ahhh-1660 hic olmadi tasarimini a4e print eder tshirtlerimden birine zimbalarim :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: semrta
@noexit

Fiyat belli olduktan sonra davranışlar ortaya çıkacaktır. Şu an hiç kimse "alıyorum" ya da "almıyorum" diyemez. Sadece "almayı düşünüyorum" diyebilir. Ürün ve fiyat ortaya çıkar, ondan sonra kesin karar verilir. İşte bu aşamadan sonra kararından dönen ciddiyetsiz olabilir.
Ticari amaç güdülmeden, sitede ikinci el bisiklet ve aksesuarları satışı yapılıyor. Neden herkes fiyat soruyor? Ciddi olan fiyat sormadan alsın, sonra mı ödesin?
Bisikletim yok. Kaskım yok. Eldivenim yok. Ama bu t-shirt' ü alıyorum.

hic onemli diil, elde kalma falan olmaz
ben giyerim hepsini :D cok gelirsede tanidiklarima hediye ederim okadar buyuk bi konu diil
tahmini fiyat 10-20 YTL arasi olucak arkadaslar normal t-shirt icin :)
heralde gunluk yasantinizda bi cok gereksiz seye 10 milyon veriyorsunuzdur toplam olarak boyle guzel birsey icin cok diil diye dusunuyorum :D

nerden nereye ... neyse mustafa cım ben tekerlikleyede razıyım ama noexit i gri fontla yazmışın görülmüyor bak ona göre :p , ben o kadar yıldızda düşüyim malzeme olayım size senin yaptığına : ))

• Beğen
Tepkiler: gizer
@noexit

valla kadir ne diyim simdi :D gri olmus evet simdi fark ettim:)
ya bu isimler konusunda hic kimseye torpil gecmedim vallahi diyorum, siradan basladim. one gre yazdim :D

sirasira su sekilde oldu(forumda ilk kim yazdiysa adini ona gore gittim siradan):

mazhar
Tugberk Tezel
Lütfü Çolak
acumur
muTu
sinto
semrta
nuriaktürk
bikergrrl
scorpion99
mehmet_svm
noktalivirgül
kurbaga
zip zip mtb
Emsey229
team ncök
alicins
muraTTaner
candede
msconfig
wardrobe
hdeveci
noexit
GiZer
eisnaz
Selim Cam
Jr.BMX
Trooper
fenerbahceliboksorler
obsolate
Elise111s
eksik olan varsa soylesin adini gormedigim

@Tugberk Tezel

seni punk seniiiii :D cocuk hik demis sid vicious'un burnundan dusmus zati :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
@msconfig

Bunlar sorun değil. Eğer dışarda satılan termik giyim çeşitleri gibi 50 €, 100€ gibi fiyat verirlerse (malzemenin satıcıları) amacımıza ulaşamayız diye düşündüm. Ben hediyelik de almayı düşünüyorum :) Bunları giyen çok olsun.
Teşekkürler.

Mustafa ellerine sağlık bende çok beğendim.Dahada değiştirmeye gerek yok,bence sipariş ve baskı bölümüne doğru geçilsin artık.
Ben şöyle bir teklifte bulunacağım;Tamamen son karar verilip tasarım konusu kapandığında yöneticilerimizden rica edelim bu başlıkta kilitlensin ve başka bir başlık açılsın.O başlığada satın almayı kesin isteyen! kişiler;Kaç adet istediklerini,bedenlerini ve ne renk istediklerini bildiren kısa mesajlar atsınlar.Böylece firmaya sipariş verilirken atıyorum kafadan 30 adet beyaz 17si medium 10 tanesi large 3 taneside small yada aynısının siyah renk olanı gibi.
Normal t-shirt kumaşımı olsun yoksa bisiklet forması kumaşındanmı olsun konusu içinse düşüncem ikisindende olması yönünde.Takdir edersinizki normal t-shirt kumaşları ile bisiklete binilmiyor su içinde kalıyor sırtınız.

Örnek sipariş
acumur (pro bro I):Skull-175
1 adet beyaz renk normal t-shirt
1 adet beyaz bisiklet forması(formaların ayrı bir renkten standart olarak üretilmesini teklif ediyorum)
beden XL

Pro kapris notu: Bisiklet formalarımız ve t-shirtlerimiz 'bisiklet' yaka olmassa çok sevinirim.Hafif geniş yakalı olması tercihimdir.:)

mustafa eline sağlık:winkenlux :winkenlux :winkenlux tasarımlar harika duruyor sırtımızdayken düşünemiyorum bile çoook güzel olacak çok. acumur (pro bro I) da sonuna kadar katılıyorum (beden hariç:) )

• Beğen
Tepkiler: acumur ve msconfig
Hocam tam istediğim şey buydu işte. Sağolasın.

Bu arada benim soyadımı tshirt'e ve listeye yanlış yazmışsın. Selim Cam değil, Selim Çam olacak;)

• Beğen
Tepkiler: msconfig
@bikergrrl

:D :D bi de eskiden saclarim dimdikti o zaman gorsen demek siidddddd hortladin mi sen diye gelirdin yanima ablacim :D :D :D

@Selim Çam

yok yanlis diil biliyorum :) malesef oyle ama cok anlasilmiyor cunki karakter biraz daginik vede bu karakterin turkcesi yok :( eger cok rahatsiz oluyorsan senin icin birseyler yaparim cok zorlamaz :) bence iyi ama sonucta senin adin ;) sana kalmis

Lutfu Colak taki C harfide yanlis ama goze batmiyo :D

@acumur

dediklerine katiliyorum, bunlarin yaninda bazi bilgiler vericem, t-shirtteki arka baski siyah uzerinde hic guzel durmuyor(benim gorusum) o yuzden simdilik beyaz bastiralim sonra bir deneme sihay ben yaptiririm begenen olursa isteyen herkese yaptiririz :)
termal iclik konusuna gelince, bu konu illada bisikletcilerde satilan vede cok gereksiz olan 50 ila 100 euro fiyatlari olan seylerden sart diil, cunki onlarin maliyeti 5 ytl bile diil, bu sektorde tanidiklar var 10 yada 15 ytl ye termal iclik dedigimiz seylerden yaptirabiliriz umarim :D

yani ucuz fiyata cok degerli ve anlamli bir t-shirtumuz olucak ;)
siz bana guvenin gerisini bosverin :p :D
nede olsa msconfig(pro bro II) derler bana :D

Geri