Scudo Sports

Bizim grup T-Shirt lerimizi giyelim artik ;)

Bencede ilk tasarımlar daha güzeldi. Bu üçü arasından seçmem gerekirse eğer, üçüncüyü seçerim ama o koca tekerlek olmamak şartıyla...

Bu arada eğer tişörtte adım yazmayacaksa ben yokum :D

Scudo
@MersiLee

isim cok onemlimi yani, sonucta sade bisey olmicak isimler oldugu zaman
sen bilirsin, sonucta isim yazmicak!

Mustafa bikere once cok cok tesekkur ediyorum buyuk emek verdigin ortada;) ben de su son tasarimlardan 3.sunu begendim ama o kocaman tekerlek biraz garip durmus gibi geldi bana yani tekerlekten kacma esprisi cok hosuma gitti ama tekerlek bi garip durmus:) dusunuyorum o tekerlegin yerine ne konulabilir diye:rolleyes: bu arada rahatca yorum yaptigima bakma emegine sonsuz saygi duyuyorum bi de sen boyle elestirilere hosgorulu yaklasinca aklimdakileri soyleyiverdim:) boyle bi isin icine girmen bile buyuk bi olay;) tesekkurler:)

Evet Tuğberk'e katılıyorum.Tekerlekten kaçma espirisi çok hoş ama o tekerlek olmamış yada düşüncedeki güzel espiri çizimde aynı tadı vermemiş.
Belki resmi biraz daha karikaturize ederek ve bisikletçinin geriye doğru bakışını gösterek o hava yakalanır ama ne kadar gerekli onuda bilemem.Ben hala tekerleksiz hali diyorum.

Pro destek not: Ben senin elinden çıkan tasarım ne olursa olsun alacağım.:cool:

Tshırt tek taraflı mı olacak sonuc olarak,yoksa ıkı yuzude kullanılacak mı?Ben bu kısmı kacırdım galıba:D Benım fıkrım ıkı tarafının kullanılmasından yana ve bu tekerleksız kısım sade oldugundan dolayı ön yüzde olması daha ıyı olur gıbı geldı.Buarada bende herturlu cızımde varım cunku hepsı guzel ve emek harcanmıs calısmalar,tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: msconfig
değerli pro kardeşim,
ellerine sağlık. güzel işler çıkarmışsın.

yalnız yokuş aşağı sürat bana uymaz, bu konuda eğitimli değilim.
uzmanlık alanım yokuş çıkmak..! :D
ben yokuş aşağı son sürat inen değilde,
yokuş yukarı sırtında bisiklet taşıyan eleman dan alsam olurmu... :eek:

sevgiler, saygılar ve tabiki tekerleksiz olanından...
yoksa aşağı gelen büyük tekere meydan okuyan bisikletçi durumuna düşerim.
:D :D :D

kaçılan şey, büyük teker yerine bir kredi kartı olabilir.
tamam, tamam, kötüydü kabul ediyorum.
ben sadece esprük olsun diye şey etmiştim.
:cool:

@msconfig

Ön yüze bu tasarım yakışır. Arkaya ise, daha önce yapmış olduğun, hepimizin adı yazılı olan tasarımı öneriyorum. Kişiye özel nick koymak çok emek ve maliyet ister. Bunun yerine, söylediğim gibi, herkesin adının ve nickinin yazılı olduğu, duvara yaslanmış bisikletçi silüeti olan çalışmayı arka yüz yapabiliriz. Eğer her T-shirt' te nick olacaksa (Kişiye özel), her bir kişi için ayrı baskı gerekir. Bu da bizi aşar.
Saygılarımla.

Bir de beden olayı var. O ayrı konu.

evet arkadaslar glaiba yavas yavas kesinlesiyor en sonunda :)
madem uzerinde gittiginiz ve cok iyi korudugunuz bu tekere bukadar karsisiniz :D
tekersiz olani oylamaya acmadan once
gizer arkadasimizin dedigi gibi arka yuze bizim kalabalik isimler olan şeydende yaptiralimmmi?
simdi buna karar verelim ondan sonra ben son hallerini yapip yolliyim size.

tesekkurler butun gorusler icin ;)
elestri yapmayan insan turk diildir :D kanimizda var hehe

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
Durun durun ben de varım.

Elise111s
Onur Kula

Tasarım çok kaliteli eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: msconfig
@gizer

her cumlenize katiliyorum;)

bence de one bu tekerleksiz sade tasarim, arkaya da isimlerin yazli oldugu calisma acayip guzel olur:)

• Beğen
Tepkiler: gizer
Önce eline sağlık
Açık konuşmak gerekirse ben ilk siyah t-shirtleri begenmiştim:D
Ancak yeni tasarımlarda karar kılındıysa eger 3 numaranın tekerleksiz hali hoş olur bir de son olarak "bisikletforum" yazısı birleşik olabilirmi?
Bende sonuç olarak herkese uyarım

Hocam emeğin için öncelikle teşekkürler. Ama isimlerimiz olsun üstünde, ilk başta yaptıklarından olsun. Önde isimler yazsın arkada da o bisikletforum yazısı olsun üstüne o yuvarlanan şeyle birlikte. Renkte bence siyah üzerine yapılsın derim. Bilmiyorum, başka fikri olan yoksa benim dediğimi yapıyor muyuz?:)

Geri