Scudo Sports

Biz de gururla sunuyoruz ve gurur duyuyoruz =)

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.945
Bisiklet
Cervélo
Bizleri trafikte kötü temsil etmek için elinden geleni yapan, trafikte zaten göremediğimiz saygı ve anlayışı sıfırın da altına indirmek için uğraşan bu güzel arkadaşımızı yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor ve biz de gururla sunuyoruuuz (videonun adı bu) :cool:

süper ya.png

Evet mükemmel bir video gerçekten. İnsanın kasap olası, kendi hayatını hiçe sayası ve diğer sürücüleri de sinirden hop hop hoplatası geliyor videoyu izleyince. Valla sizi bilmem ama ben acayip özendim, ilk fırsatta aynını yapacağım :cool:

Biz de gururla sunuyor ve gurur duyuyoruz ve bu mükemmel ötesi videoyu olabildiğince yayıyor ve paylaşıyoruz arakita :D Bizi hep böyle temsil et :harika: Haydi bakalım :cool:

Scudo
tebrikler arakıta.
Çok iyi bir şey yapıyormuş gibi gururla sunar diyor. Hızlı ve çılgın dan dolayı böyle bisikletçiler yetişiyor. Bir araç yüzünden kaza yapsa aman niye yapıyon niye ediyon
bisikletlilere saygı yok diye ağlar

bu tip şeyler paylaştıkça çoğalıyor bilyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Bir işe yarayacağından değil ancak videoyu youtube'da açan herkes "beğenmeme" tuşuna basabilir. Bir de bu arkadaşın iyi bisikletçiliği, trafikte aradan hızla akarken bir arabanın kapısını zamansız açmasına bakar. Hastanede kol bacak kırıkken sayıklayabilir "aynaya bakmadan arabanın gapısı açılır mı ya haksızsıınn" Gerek yok bu kadar risk almaya.

Videoyu seyrettiğimde, ilgisi olmasa da "Bisikletle olsan çoktan varmıştın!" konusu aklıma geldi.

@salih67

İlgisi var. Hatta alt düşünceler birebir aynı. Tehlikeyi ve oluşturduğu imajı savunmasam da videoda gösterilen "jet hızıyla" ilerlemesi güya.

• Beğen
Tepkiler: salih67
@Murat B.

o kadarda elit sayılmaz (link)

@Serkan Mıstınoğlu Ne zaman birşey yazsanız içim kararıyor yahu. :snzdglsn: Sürekli bardağın boş yanı, böyle olmaz. Ne bileyim çiçekler, böcekler, kuşlar falan olmalı. Şaka şaka bisikletler çok pahalı. :confused:

Bu tarz bisiklet sürenlerin üzerine,umarım bir gün araba sürücülerinden birisi balgamlı tükürür..:D

@Murat B.

yeni farkettim karbon olduğunu. :)

haklıymışsınız bayağı elit bir bisikletçiymiş :D

@mhtozel

aslında anlaşılcak pek bir şey yok compagnolo kendini belli ediyor :D

aradaki fark şu benim attığım linkteki alüminyum 9 lu
@Murat B. nin attığı linkteki karbon 11 li

Bu, terbiyesizlikten ve topluma saygısızlıktan başka bir şey değil. Sağ şeritten emniyet şeridinden bas git. Araçların arasından, sola en yakın şeritten, orta şeritten hızlıca bisikletle geçmek kazaya davetiye çıkarmaktır. Olası bir kaza durumunda o anda fark edemeyen şöförün başına iş açacak, adamı zor durumda bırakacaksın. Kendini düşünmemek, düşüncesizlik ayrı bir şey, başkasını da tehlikeye düşürmek apayrı bir şey.

Hiç tasvip etmiyor, yanlış bir hareket olarak değerlendiriyorum.
En sağdan bas git istiyorsan amuda kalk, istiyorsan geri geri git kimse bir şey demez. Ama orta şeritten, sol şeritten olmamalı.

Terbiyesizler.

Düşüp otobüsün altında kalmak da var bu işin içinde. Gözü kara giriyor her yere. Sen iyi bir bisiklet sürücüsü olabilirsin ama araba kullanan kasapsa Allah korusun. İşin kötü yanı çoluk çocuk youtubeden izleyip özeniyor.

Geri