Scudo Sports

Biz de gururla sunuyoruz ve gurur duyuyoruz =)

@Çağdaş78

Liseden kalma alışkanlıklar işte :confused:

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Scudo
@mhtozel @Hakan38
Kolların Campagnolo olduğu bana çok bariz geliyor. Kollarının en üstünün hafif içeri bakıyor olması 9'lu ve 10'lu setleri eliyor, baş parmakla kontrol edilen vites kolunun şekli de Athena ve Potenza'yı. Fakat, Serkan Bey'in paylaştığı videoya bakarak Chorus mudur, Record mudur anlamak mümkün değil (en azından benim için), onun için bu videoyu çekenin instagram hesabına girip şuna bakmam gerekti:
(link)

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Aynı benim gibi; istikrarlı kararlı ve emin az da apaçi :D

@rodya Adam güzel sürüyo ya ben ne zaman o seviyeye gelicem acaba :D

@rodya
Bende tam bu videoyu atacaktım. Madem belli kesimden linç yiyeceksin bari yeteneklerini ciddi anlamda gösterebileceğin hareketler yap trafikte arabaların arasından geçmekle anca bisiklete binmeye yeni başlayan çocuklara hava atarsın ayrıca bazı riskli yerlere girmekle sadece şansını zorluyor o arabaların aniden manevra yapmayacağı ne malum veya göremediği yere giderken önüne aniden duran bir araç veya yaya çıkmayacağı. Ama attığınız videodaki adamların bisiklet üzerindeki kontrolünü çok net bir şekilde görebiliyorsunuz.

IMG_6713.JPG
Ben bu adamı tanıyorum, çok iyi şofördür; Google Maps'te en az 100 tane hız rekoru var... Hemen linç etmemek gerek, muhtemelen dalga geçiyor.
Zaten arabasının BMW olması, apaçi değil elit bir bisikletçi olduğunu kanıtlıyor

@Şeffaf
@Şeffaf

Eğer nasıl süreceğini biliyorsa bir problem olmaz.

@oxcakmakBen de nasıl terbiyesizlik yapılır biliyorum ama kimseye terbiyesizlik yapmıyorum. Anla sen, yazamadım terbiyesizlik yerine başka kelime koy.

@Şeffaf
Bisikletçi adam gibi sürüyor. Daha iyisi de var kötüsü de var aksine adam kendini geliştiriyor olası bir durumda tecrübesi işe yarayacaktır.

@Cesarisback

Evet, adam bence de çok yetenekli. İzlemesi keyif veriyor. Öbür arkadaşınki trafikte makas atanlara benzemiş

@oxcakmak
Hocam ama bu lafınız haberlerde gördüğümüz trafik magandalarınıda haklı çıkarmazmı.

@CesarisbackBu lafı ben demedim ki. Yanlış alıntı yapmışsınız

@Cesarisback

aman hocam klavyede elin kaysın sorun değil, başka bir şey kaymasın
kalbiniz fesat ya, yıldızlar kaymasın :D

Evet bunlar adrenalin dolu hoş hareketler olabilir ama ülkemizde bisiklete, bisikletçiye olan bakış açısında yarardan çok zarar verecek, bisiklete toplumca daha sempatiyle bakılmasına köstek olacak hareketler. Bunun yerine pistlerde ve yarışlarda alınacak başarılar ve showlar, toplumda bisiklete bakış açısına pozitif katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu tip showları yapan arkadaşları yarışlarda başarılı sonuçlar almaya davet ediyorum.

@Ziya On Road

aynı fikirdeyim +1

Bisiklet sürücü çok iyi olabilir ona bir lafım yok fakat trafikte bu tarz bisiklet sürüşleri zaten bisikletliye karşı olan kötü bakış açısını daha da körüklemekten başka bir işe yaramayacaktır. Ben bir çok kez araç sürücülerinin "bisikletlilerin yolda olmaması gerek" lafları yüzünden tartışma yaşadım. Kuralları anlattım, bilgilendirdim. Şimdi bu bisiklet sürücüsünün o kişinin aracının yanından böyle geçtiğini düşünün. Ona anlatılan sözler bir anda hop çöpe gidecek. Bisikletliye karşı olan hoşnutsuzluğu bu sefer öfke ve kine dahi gidebilecek. bunu bir kişi için değil tüm sürücüler için olduğunu düşünün. Bisikletliler olarak bir çok ilde yapılan bisiklet turları ve trafik sürücülerini bilinçlendirme çalışmaları bu tarz paylaşımlar yüzünden ya sonuçsuz kalacaktır ya da istenilen sonuç elde edilemeyecektir. Bizler trafikte saygı görmek istiyoruz lakin aynı şekilde saygı da göstermek zorundayız.

Arkadaşlar hali hazırda papaz hala Turkiyede iken itiraf edin ,bagislanin. Bir kaç defa bu şekilde kullandığınız olmuştur. Ben hiç yapmadım tabiki de. :islik::islik::islik::islik:

gerileceğim için videoyu açma gereği bile duymadım, sizlerin yanında çok çok amatör bir bisiklet sürücüsüyüm fakat bir aracın yanından geçerken kapı açılacak diye aklım çıkıyor ve araçların yanından geçerken kaplumbağa hızına düşüyorum. Abartmadan tüm samimiyetimle yazıyorum.

Geri