Ekincan
Daimi Üye
- Tepki
- 1.508
- İsim
- Ekincan Erol
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Heç bişey anlamadım. Anadolu Türkçesinden anlatsan olmaz, demi.NFT işine girmeyi planlıyorum.
Şöyle bir @necmeddin ağabeyden esinlenerek
Bıyıklı punk bir NFT iş yapar mı ki acaba?
Eğer tutarsa @Cemal Ç. nin abidik gubidik fotolarını nft yaparım
38 dolardan girip 78 dolardan malı boşaltmıştım.Bir gün herkes "sol"cu olacak.
Biraz düşsün gireceğim.
Stop koymazsanız bırakın evde ekmek köftesini yemeyi, kuru ekmek bulamazsınız. Bugün akşam piyasayı öttürdüler.Trader adam, Köfteci Yusuf'a gidip köfte yemez. Alır kıymasını, bayat ekmek ile yapar köftesini yer. Geri kalana ethereum alır.
Aşırı temkinli yatırım yapıyorum. Trade olayına sık girmiyorum. Ico peşinde de koşturmuyorum. Meme coinlere de girmiyorum. Hodlcuyum.@hamlet2006 hocam, coin işine girdiğinizden beri yatırdığın sermaye oransal olarak nereye geldi yaklaşık? Misal 1 yatırdım, 1,6 oldu veya 2,5 oldu gibi..
o zaman bir fikir soralım. 5 farklı coinden eşit miktarda sepet var ve ekside. ortalama düşürmek için aynı miktarda alım yapacak olsak, yine aynı coinleri x2 mi yapardınız yoksa farklı ürünlerden 1x5 daha yapıp sepete çeşitlilik mi getirirdiniz?Aşırı temkinli yatırım yapıyorum. Trade olayına sık girmiyorum. Ico peşinde de koşturmuyorum. Meme coinlere de girmiyorum. Hodlcuyum.
100x sermaye ile başladım. İlk girdiğimde anlattıklarımın hiçbirini yapmadım. Üç işlemde 60x e düştüm. Sonra o 60x i şu anda 400x yaptım. Düne kadar 450x i de geçmiştim hatta.
En son portföy büyüklüğüm 400x.
Giriş sermayem bile biraz büyük olduğu için çok agresif yatırım yapmıyorum.Agresifleşsem muhtemelen onu da katlarım ama temel stratejimin dışına çıkarım korkusu ile agresif strateji izlemiyorum.
Biliyorsunuz temel mantığımız toplam portföy büyüklüğü.Yani biz sepetin totalini artırmaya çalışıyoruz, biliyorsunuz.o zaman bir fikir soralım. 5 farklı coinden eşit miktarda sepet var ve ekside. ortalama düşürmek için aynı miktarda alım yapacak olsak, yine aynı coinleri x2 mi yapardınız yoksa farklı ürünlerden 1x5 daha yapıp sepete çeşitlilik mi getirirdiniz?
38 dolardan girip 78 dolardan malı boşaltmıştım
Bende geçen bitcoin düşüşü ile alım koymuştum SOL hariç hepsini almışım. 6 Eylülde baktığımda 900 lira seviyelerinde olan SOL şuan 1700leri geçmiş. Ayrıca SHIB için mayıs ayı içinde coinbase üzerinde listeye girecek diyorlardı geçenlerde bu olmuş diye duydun 1-2 sıfır atacaktır diye düşünüyorum. kısmet artık.206 $ oldu şu an![]()
Bende geçen bitcoin düşüşü ile alım koymuştum SOL hariç hepsini almışım. 6 Eylülde baktığımda 900 lira seviyelerinde olan SOL şuan 1700leri geçmiş. Ayrıca SHIB için mayıs ayı içinde coinbase üzerinde listeye girecek diyorlardı geçenlerde bu olmuş diye duydun 1-2 sıfır atacaktır diye düşünüyorum. kısmet artık.
206 $ oldu şu an![]()
38 ten alıp 78 den satmak çok büyük bir hata idi. Çünkü benim yatırım prensibime göre 2 katında yarısını satmak vardı. Ben gittim hepsini satarak coinsiz kalarak Sol un arkasından bakakaldım. Benim hatam.Kademe kademe satma prensibime uymadım.![]()
Listeleme haberi duyulduğu anda hele bu Coinbase veya Binance ise fiyat uçar , listeleme olduğunda da düşer.Kısaca beklenti ya da haber satın alınır gerçekleşince satılır.
Bir koini listelendiğin gün alırsan çok büyük ihtimal çok zarar edersin.Bugün niye şu ana kadar düşmedi dersen; Btc iki gün önce dip yaptığından şimdi bounce ile yükseliyordur.
Hatamı yazmıştım.Hatam kademeli satmamak idi, çok kar elde edersek de hepsini satmamalıyız.Ne olur ne olmaz diye biraz da olsa elimizde bırakmalıyız.
Kripto yatırımında olduğu gibi tüm yatırımların ortak noktası şu:Yatırım psikolojimizi sağlamlaştırmak. Birincil temel amaçşu katlanarak çıkışları yakaladığımı hayal ediyorum da çok acayip, her şey farklı olabilirdi
Ben girdim bile o işeNFT işine girmeyi planlıyorum.
Şöyle bir @necmeddin ağabeyden esinlenerek
Bıyıklı punk bir NFT iş yapar mı ki acaba?
Eğer tutarsa @Cemal Ç. nin abidik gubidik fotolarını nft yaparım