Kasa her zaman kazanıyorsa, kumardır.Coin işi kumar mıdır?
Kasa her zaman kazanıyorsa, kumardır.Coin işi kumar mıdır?
Ben gün sonunda kazanıyorum ama ben kasa değilimKasa her zaman kazanıyorsa, kumardır.
iyi. aslında kasa tarafındasın. kasa tarafında olmaya devam et.Ben gün sonunda kazanıyorum ama ben kasa değilim![]()
iyi. aslında kasa tarafındasın. kasa tarafında olmaya devam et.
Bu piyasada fırsatlar hiç bitmiyor gerçekten. Dedikleri kadar var.Avax naptı öyle yahu. Çok feci fırsatlar ve/veya dramlar sunuyor bu piyasa, öyle böyle değil.
Shit lere ben girmemeye özen gösteriyorum.
48200 kırıldı
Sepet yaptınız mı?
All time high bekliyor musun?ma 200 kırıldıktan, hatta 48000 kırıldıktan sonra sepet yaptım. Biraz çekiniyorum aslında.4/1 oranında bile düşse sizi üzmeyecek bir miktar alıp unutun bencemayıs ayında yapmış olduğum %60 shit coin %40 alt coin sepetim var. Uzun süre bekleyeceğim. Hedefim hepsinden en az 3-4 x
Pumplatıyorsun galibaCaizcoin. Tek geçerim.
All time high bekliyor musun?ma 200 kırıldıktan, hatta 48000 kırıldıktan sonra sepet yaptım. Biraz çekiniyorum aslında.
42000 desteği aşağı yönlü kırılırsa pozisyonları zararına stoplayacağım.
Sizin düşüşte planınız var mı?
Avax, Sol, Kava fena yürüdü. Ath ben de beklemiyorum ama hiç de belli olmaz biliyorsun piyasayı.Sepetin %40'ındaki alt coinlerden Ath bekliyorum demeyeyim , eninde sonunda ath geleceğini biliyorumama diğer %60'lık shit coin sepeti için ath biraz şans , hiç bir öngörüm veya tahminim yok. Düşüş - yükseliş vs beni ilgilendirmiyor uzun süre holddayım hepsinden.
@Cycleone hocam shitcoinlerden hangilerini tutuyorsunuz? Gate.io'dan da var mı?
Bu faiz işi tam olarak nasıl oluyor, zamanında safemars akita ve safemoon'a biz de girmiştik hatta o dönem bir ara pig'e girip çıkmıştıkMerhaba , Pig Token , Safemars , Akita , Safemoon Gate io'da , gate io pig token için günlük faiz veriyor , diğer shit coinleri de başka kullanıcılara kiralıyorum , Shib coin'i ise binance'ta tutuyorum , 90 günlük faize koydum.
Bu faiz işi tam olarak nasıl oluyor, zamanında safemars akita ve safemoon'a biz de girmiştik hatta o dönem bir ara pig'e girip çıkmıştık
Bugün BTC biraz dalgalandı.Biraz geri çekildi. Günlük ve haftalıkta bozulma yok.46000 ve özellikle de 42000 Btc için önemli destekler. 46000 e geldiğinde bir birim, 42000 e geldiğinde 3 birim geleceği olan altcoinlere giriş yaparım, ortalamam düşmüş olur. Yine de elimdeki tetherlerin hepsi ile giriş yapmam. Birazını bekletirim.
Yatırım tavsiyesi değildir