Scudo Sports

Biskletimi boyatmayı düşünüyorum.

Ne renk olmalı? Olmalı mı?

• Toplam katılım
    33
@otec

abim sen boyat o bisikleti en iyisi..
sen de benim gibisin... kafaya taktın sa yapcan.. başka çaren yok.

ben seni yeni bir masrafa ve yeni bir telaşeye sokmamak için elimden geleni yaptım.. benim üzerime düşen vazife bu kadar idi.. bundan sonra benim işim yok.. bana da bundan sonra "abi, şu ön maşayı da sana göndereyim de onu da sen boyatıver" falan deme..:cool:

haydi kendine iyi bak uğurlar olsun..
bisikletinin rengi ne olursa olsun, rüzgarın daima arkandan olsun... :) :) :)

Scudo
Eger boyatirsan,nerede ve nasil yapacagini (veya yaptigini) bizlerle paylasirsan cok iyi olur.Birtane de bende var boyle boyanmayi bekleyen:D

• Beğen
Tepkiler: sare
o bisiklete açık mavi ve beyaz cok yakısır bence.tabi karar senin

• Beğen
Tepkiler: sarah ve sare
@scorpion99

slm. 1 kadromu boyacıya bıraktım zaten. turuncu olucak. bi boyansında bakalım beğenirsem eğer size dönerim ;)

• Beğen
Tepkiler: deutz
@otec

beğenmezsen de dön ki, başka masumların da canı yanmasın.;)

hımmm resmini bekliyorum ancak ben üzüldüm insallah eskisinden kat be kat güzel olur

@burgazz

üzülme dostum diğer bisikleti boyatıyorum.
kırmızıyı ;)

@sare

arkadaşım sen tam benim kafadansın benim bisikletim siyah sarı :) mükemmel seçim

Turuncu...

Ewt güzel olur. bizim deli kews'in bisikletide turuncu :)

Neeeee turuncu mu hayıııııııııııııııııııııııııır.:eek: Yaptırma turuncu yakışmaz hem sana. Yaaaa ben sevmiyorum bendeki renk etrafta çoğaldıkça. Bence sen fuşya renk üzerine koyu lacivert şeritler attır biraz da gri oyyyyh muhteşem olur...

Yahu arkadaşlar, sayfanın yukarısında neredeyse Türkiyenin tamamının bir bölümünün:)rolleyes: anlam çorbaya döndü :D ) katıldığı bir anket var..
Bu ankette yüzde 25 lik bir halk kesimi orjinal boyasında kalsın demiş..
Bunun hiç bir anlamı yok mu sizler için?
Bu nasıl çoğulcu demokrasi?
Valla sandığa gömer sizi bu millet gelecekte.. ben den demesi.. ;)

Yine açtırttınız bayramlık ağzımı yahu.:D :p Ellemeyin şu alete.. Doğduğu gibi kalsın.. Yok ille boyıycaksanız bakın şu smiliarın rengi de fena değil =>:eek: veyahut şu=> :(

Haydi iyi geceler..:) :) :)

bencede boyatma orjinal hali kalsın. zamanla alışırısın renklere :D :D

• Beğen
Tepkiler: bedo
@KevSerSeri

aldım kadroyu elime gittim boyacıya
kevser turuncusu varmı dedim boyacıda hııııı dedi. hahahaaaa...:D
haydi arkadaşlar bütün bisikletler tururcu.. nasıl amaa :D
neysee.. gelelim turuncuya
öyle senin bildiğin bi turuncu değil :D niye kendi turuncunla kıyaslıyosunkii:D

@trinitrotoluen

niye başıma sarıyosun yaaaww :D :D :D

@sinto

alışığım zatende bi türlü bu renkleri sevemedim :)

@Mesut Girgiç

smiliarın renginden biri senin bis.in rengi, diğeride benimkinin rengi ;)

Valla ben renk olarak bir fikir soylemek istemiyorum cunku bisikletinin ustundeki boya secimide birilerinin zevki sonucta ve sen begenmemissin:DEger orjinal boyayi yok etcek kadar buyuk bir sikintin varsa bu renklerden dolayi zaten birseye karar vermissindir,sadece ankete gore hareket etmezsin insallah.Birde ben kendi fikrimi soyleyeyim,eger bundan baska bisiklet(veya kadro) alirim diyorsan bence orjinal boya kalsin ama yok bundan baska artik kadro degistirmem diyorsanda hicbirseyin onemi olmaz,sevdigin rengi kullanmak en guzeli derim.Benim sikintimda sana yakin gerci benimkinin renkleri kirmizi siyah ve nispeten daha guzel :)D cok mu belli ettim fikrimi bilmiyorum) ama bende ona alisamadim.Yinede senin tavsiyene gore bende boyacinin yolunu tutabilirim.Iyi haberleri bekliyoruz.

@scorpion99

anketin amacı zaten fikrinizi öğrenmek değilmiydi ;)
tabiiki şuanda başka kadro almayı düşünmüyorum. kim ismemezki çok sevdiği bi renk bisikleti olsun. şimdilik şu turuncu boyansında onu biraz kullanıyım, bi testten geçireyim zaten haberler iyi olursa sizede özelden mözemden ulaşırım ;) :)
iyi olmazsada ulaşırım

Geri