Scudo Sports

bisklet üzerinde bilinç kaybı

bir haftalık beslenme periyodum..
beyaz ekmek yemem buğday ekmeği..sabahları tek yumurta lor peynir ile çırpılır ve omlet yapılır yeşil zeytin ve yeşil çay içilir öğlen haşlanmış dana etli sebze yemeği 2 gün yerim....bazen dana kıymalı makarna yaparım yoğurt katarım yanına patates kızartma ama fazla kızartmam ...süt fazla içmiyorum ama yoğurt eksik olmaz dolaptan mevsimin meyveleri elma şeftali kavun daha çok hoşuma gitmekte karpuz kanı sulandırıyor kışın portakal mandalina ,,,tavuk arada sırada ....bulgur ,mercimek,pilav bazen ,köfte az kızartmaca ,et bana yarıyor hafta içi ,,pazar günleri ise depolanmış vaziyette 100 artılara hazır oluyorum tabi yolda öyle yanıma kuru üzüm kayısı artık almıyorum bunlar ağırlık yapıyor gnc mağazasına artık abone oldum barları denedim protein power bar hikaye bana jöle şeklinde ama energel sıvı şeklinde dehşet yarıyor, enerjimi sağlıyor mataradan su ile takviye yapıyorum protein bar plus alacağım ve onuda deneyeceğim protein bar delicious u denedim hikaye ....en randımanlı olan antreman sonrası aldığım 100 gramlık su ile karıştırdığım protein tozdur...evet yollarda öyle yemekler yemem et yemem kana çabuk karışmaz kana çabuk karışan protein barları arıyorum .... sıvı şeklinde tabi varsa ....bu yaz aylarında kesinlikle 100 artılarda tempo yapmam yaz aylarında tempolu sürüşleri 62 km ye sığdırırım 06.00-09.00 arası biter olay...haziran temmuz ağustos eylül böyle gider ekimde 200 artılar başlar kasımın ilk haftasına kadar ondan sonra kış farklı olur kısa mesafeye düşerim .. 80-100 km de kalırım nisan mayısa 200 ler devreye girer mayıs sonu 200 ler biter...yollarda manavdan bi muz alırım potasyum çok iyi geliyor tuz kaybı olur bi ayran içerim iş biter..tabi maden suyunuda unutmamak lazım .......

Scudo
Uzun sürüşlerde mümkün olduğunca aç kalmamaya bakın sürüş esnasında sıvı desteğinizi ve besin desteğinizi alın
Vede burada en önemlisi: Acıkmadan ve susamadan bunları yapın.

@adnan kahveci

arkadaşlar açık, besin ile ilgili zaten güzel bilgiler vermişler. Tuvalete girerken dikkat et. Mesanenin dolu olması damarlara baskı yapar. bu baskı kan basıncını yapay olarak arttırır. Tuvaletini yaptıktan sonra mesanen bir anda boşalır ve tansiyonun düşer. Bu durum açlık ve uyku hallerinde (gece) sık rastlanır. Bunun önüne oturarak tuvaletini yaparsan, bir miktar bu durumun önüne geçebilirsin.

Aman dikkat et, benim arkadaşım benzer bir durumdan vefat etti 1 ay önce.

Adnan Bey,yazdıklarınızı okuduğumda bu olayın gerçekleşmesi için birçok nedeni bir arada yazınızda buldum zaten. Ancak eğer bu durumlar sık sık tekrarlamaya başlarsa bir endokrinoloji ve nöroloji doktoruna görünmenizi tavsiye ederim. Ayrıca, herkes için geçerlidir, sürüş esnasından mutlaka yanımızda şekerli bir gıda maddesi götürelim. Ani şeker düşmeleri bazen kötü sonuçlar doğurabilir.

Gıda ve sıvı alımı konusundsa kesınlıkle haklı arkadaslar.gece mesaısınden sonra sabah susuz yemeksız uykusuz Uludag tırmanısı esnasında aynı durum benım basıma da gelmıs,zıhnım bulanmıs,bayılma durumuna yaklasmıs,mıllı parktan gerı donus yapmak zorunda kalmıstım.

Tansiyon veya şekeriniz düşmüş gibi bir yorum yapamam ancak rahatsızlığınız her neyse büyük olasılıkla açlıktan olmuştur diye düşünüyorum.

Geri