Scudo Sports

Biskar | Bisiklet Karabük

Scudo
Tevfik kardeşimle geçen pazar 60 km yaptık ;)

@tevfik saka

Merak etme. Ama önce bir tane kask alsan iyi olacak. (Türkçemizi de düzgün kullanalım!)

Bu pazar ekip listesinde adını gördüğüm , ama hiçbir geziye henüz katılmamış :mad: Murat ve M.Serhat'ı bu pazarki tura bekliyorum. (Ekipte olma şartı neydi ! Ekip listesinde bedava boy göstermek yok ;) )
Hava açık olacak. :winkenlux Sabah 8:30 da buluşacağız.Benimle irtibata geçin.Hadi kabalım.

:D
tuncer abi anladım ama biraz acemiyim bi yazı yı on kere gönderiyom onun için özür

Tevfik'le geçen haftaki gezimizden ;
Safranbolu,Yazıköy,Mencilis mağarası,Bulak derken 60 km yol yaptık. Daha ilk seferi ! Ama

Resimler:

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bu da ilk tecrübe :p Yazıktır :bayrak:
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ziya Yurdakul
15 tatil için haftasonu 2 günlük plan yapalım diyorum bütün ekip şehiriçi kamplı şehirlerarası öğretmenevi vs... Yarım kalan Yenice turumuzu tamamlayalım Songun a kadar çıkalım Ereğli ekibiylede haberleşip?

yaw ekip, insan bizide onursal üye falan yapar, orda yokuz diye üye listesinemi almıyosunuz yaw :))

:) a.s onunda slm ı var. hee bide scott un tuncer abiyede slm ı var ;) tuncer abinin ona sıcot demesini özlemiş :)

sölerim abi, hani benim bi bisiklet var ya dandik :) sıcot o, hani hiç duyulmamış bi marka :):)

yaw pazar günü hava güzel olursa işi olmayanlarla bi tur yapalım ya :D

@tevfik saka

Pazar günü bir işim çıkmazsa bende gelebilirim.

çok güzel parkurlar var kent ormanında bana cepten ulaşın ama erken gitmek lazım 2 den sonra sogukdan cekilmez oluyo..yeni parkurlarda buldum heyecan arayanlar buraya!:D

ziya tamam uyar bana ama cep yok bnde senin :S işi çıkmassa erdinç de gelebilir

Geri