Scudo Sports

Biskar | 23 Ağustos 2009 Gerede Gezisi

Tuncer Abi;
bayram sonrası tur teklifin için çok teşekkür ederim ama ben sezon jübilemi (maalesef) çoktan yapmış oldum. En son (sanırım 7 eylülde) gittiğimiz Zonguldak gezisinden sonra biisklete ara verdim. Ama bekleyin beni dönüşüm şüper olcak:D

Gerede gezimize gelince çok iyi oldu ufak defek meziyetlerin dışında. Km'si bol gezilere bayılırım ben tam hatırlamıyorum ama 150km/gün gibi bir şeydi galiba :p

Bu arada paylaşım için Faruk kardeşimize teşekkür ediyorum o da olmasa zaten gezilerimizi foruma koyan olmayacaktı çok sağolsun ..

• Beğen
Tepkiler: Kemal Faruk Doğan
Scudo
@ims.sayim

O zaman anca beraber kanca beraber kardeşim:D Seneye gümbür gümbür geliyoruz :):)

Ben teşekkür ederim kardeşim

çok güzel bir tur olmuş

abi benim bir sorum olacak gerede yolunda sorun yaşadınızmı? ben bu yolu kullanarak karadeniz yapmayı düşünüyorum ilerde

• Beğen
@tuncer bayık

Tabi gelirim Tuncer abi,nereye gidiyoruz:) Bu aralar kask ve eldiven temini için uğraşıyorum..İnşallah bayramdan sonraya temin edebilirim.Sağlıcakla kalın...

• Beğen
hey sezon sonu jübilesi fln noluyo sanki ömür boyu bisiklete binmicez ama ünv. girecek arkadaşlara başarılar:D bnde kask ve eldiven alabilirsem gelebilirim

• Beğen
Merhaba.
ArkadaŞlar BÖlgeyİ Bİlmemden Dolayi Gezİnİz Çok HoŞuma Gİttİ.ancak Geredenİn GÜzellİklerİnİ Kisada Olsa Yayinlasaydiniz Çok GÜzel Olurdu Dİye DÜŞÜndÜm.ayaĞiniza SaĞlik.

• Beğen
Geri