Hayır iddia ediyorum insanları sen yanlışa sürüklüyorsun, hayati bi konu olduğu için müdahale etme gereği duydum, bi art niyetim yoktu, ama Şansa karbon kadro hakkında bilinçsiz yorumlarınıza denk geldim, orada da olayı kişiselleştirmemek adına videolu uzman görüşlerini Yorumsuz ekledim, sanırım hakim olmadığınız konularda bilgili görünmek gibi bir hobiniz var, ama bunu frenaj gibi hayati bi konuda bilinçsizce yapamazsınız, ABS fren sistemi hakkında tartışmaya dahi girmeyeceğim, bu konuda da yeteri kadar bilgi sahibiyim, ABS güzeldir hoştur, ama bizim insanımız benim abs den neyim eksik diyerek abs taklidi yaparsa o iş olmaz, tekrar ediyorum fren aynı anda yapılmalıdır, sadece ön fren kullanıyorsakta fren kolları hızla değil önce amortisörün görevini yerine getirmesini Sağlamak Amacıyla kademeli ve Yavaşça sıkılır, amörtisör kapandıktan sonra gücü, ihtiyaca göre değiştirirsiniz.
Eğer hala bu konuda kendi ürettiğiniz ya da birilerinden duyduğunuz yanlış bilgiye güveniyorsanız sizinle bi fren contesti yaparız, kaybeden bisikletini bırakır ?
@kayhan

siz bütün iyi sürücüler oturup bu bilgiyi mi anlatıyorsunuz birbirinize, demek ki ben henüz o iyi sürücüler klasmanına yaklaşamamışım ki kimseden böyle bişey duymadım, "sizde deneyin" derken bi küçümseme yaptığınız çok açık, hiç bilmediğiniz bi insan hakkında böyle bi yargıya varmak sadece bilgisizlikten ve önyargıdan kaynaklanır, sonra iş pratiğe ve gerçekte nasıl olduğuna kalırsa üzülen siz olursunuz, benden söylemesi