Scudo Sports

Bisikletten düştüm

pilot

Forum Demirbaşı
Tepki
206
İsim
mehmet coşkun uzak
Bisiklet
Focus
Sabah işe giderken kaydım ve düştüm. Kaskım kırıldı. Kafamın sol yanı şişti. İlk önce bir sendeledim gözüm karardı fakat uzun sürmedi toparlandım. Eve yakındım bisiklete bindim ve eve döndüm. Sol serçe parmağımda ve sol kalça ekleminde ödem var. Kafam şiş. Hafif sersemlik devam ediyor. İşe arabayla geldim. Heralde bu sezonu kapattım.

Scudo
Geçmiş olsun, hızlıca bir doltora kontrol için başvurmanı şiddet ile tavsiye ediyorum. Kafandaki şişliğin sebebinin ve iç kanama olup olmadığının tespiti gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Bisnev99 ve pilot
Hastanedeyim. Hep hastanedeyim zaten. Hastanede çalışıyorum. Şuan bir nevi müşahede de sayılırım. Teşekkürler.

kask kırılığına göre kötü bi kaza olmuş. çok geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: pilot ve Bisnev99
geçmiş olsun uzun süre bisiklet süremeyecek olmana üzüldüm.

• Beğen
Tepkiler: pilot
Teşekkürler herkese. İnşallah kısa sürede toparlarım. Ama bolu da hava §artları çetin olduğu için bahara kadar ara verebilirim.

geçmiş olsun hocam

• Beğen
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

• Beğen
Büyük kaza atlatmışsınız, geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşirsiniz umarım.

Kış aylarında özellikle yağış sonrası buzlanma ihtimaline karşı yol bisikleti kullanmaya pek sıcak bakmıyorum açıkçası.

Kışın yol şartlarına uygun lastik kullanmaya müsait cyclocross ve fitness sınıfı daha doğru bir seçim.

Yol bisikleti kullanmaya devam etmek için ise bir turbo trainer edinilip havalar düzelene kadar evde antrenman yapılabilir.

• Beğen
Çok geçmiş olsun, bisiklete özellikle de yol bisikletine kasksız binilmemesi gerekiyor.

• Beğen
Geçmiş olsun umarım önemli bir sakatlık çıkmaz

• Beğen
Çok geçmiş olsun allah acil şifa versin!

• Beğen
Çok geçmiş olsun... üzücü bir durum...

• Beğen
Geri