Ve bugün telefon tutacağı orta düzey bi çukurdan geçtikten sonra kırıldı, allahtan telefonda kılıf vardı 30 40 metre sürüklenmesine ve darbe almasına karşın Sağlam kaldı. not olarak yazmış olayım buraya.Gidon boğazına takılan modeli kullandım bugün, telefon oldukça sağlam duruyor ve oynamıyor.ama telefonun olduğu tabla titreşimle sağa sola kayıyor.
Bi süre tutucu artı telefonla devam ederim ben![]()
3.000-5.000₺ lik telefon tutacaksa ucuz bile 😜Pahalı
Decathlon un kadro çantasına koyuyodum ben. Üst kısmında da şeffaf yeri var. Yağmur ve güneşte yan kısım var ama oradan düşürdüm geçenlerde tumsekten geçtiğim sırada. Muzık dinlerken hoparlör kısmı yukar çevirip üstünü biraz açıyorum iyi oluyor ama son zamanlar söktüm bu çantayı kullanmıyorum pek.3 4 saatlik gündüz turlarında telefonum çok ısınıyor, markasız eski bir telefon tutucuyla birkaç kez denedim. Direkt güneşe baktığı için çok ısındı telefon, forma cebinde taşırken de bir süre sonra ter nedeniyle ekran ufak ıslanabiliyor. Pek sorun olmuyor ama yok mudur bunun çözümü? Üçgen çantalarda alıp yan tarafa filan mı koymak lazım acaba?
Bunu 75 tl ye almıştım. Yağmurlu havalarda ve direkt güneş altında telefon için iyi olmuyor. Tutuculuğun ise laf söylenemez mükemmel tutuyor. Asus marka telefonda gps sapıtıyordu metal olduğu için.Decathlon Triban telefon tutacağını tavsiye ederim. Kullanıyorum ve memnunum..
(link)
Gps de ben sorun yaşamadım benzeri var. 80 e aldım bende. Yağmur ve güneş sıkıntı aynen. Sefaf bi naylon var yağmurda telefonu ona koyuyorumBunu 75 tl ye almıştım. Yağmurlu havalarda ve direkt güneş altında telefon için iyi olmuyor. Tutuculuğun ise laf söylenemez mükemmel tutuyor. Asus marka telefonda gps sapıtıyordu metal olduğu için.
268809 dosyayı görüntüle
Uzun zamandır 3d yazıcıdan aldığım tutucuları kullanıyorum hiç bir sarsıntı veya düşme yaşamadım gayet stabil.Telefonum 6.7 inç e biraz ağır olmasına rağmen hiç bir sıkıntı olmadı.Parçalar küçük olduğu için 3d yazıcıdan çıktı almak ekonomik.Tavsiye ederim.
268810 dosyayı görüntüle
Bu da bisikletin üzerindeki parçası 2 tane plastik kelepçe ile çok sağlam oturuyor.