Scudo Sports

Bisiklette Telefon Nasıl Şarj Edilir? | Çinliler Turlarda Elektrik Problemini Çözdüler mi?

Scudo
valla arkadaşlar öyle 3-5 günlük turlara çıkmıyoruz günlük turlarımız oluyor onda da 10 binlik bir power bank iş görüyor. Ekstra bir düzeneğe gerek yok

velevki bunu kullandık açık iken de bizi yorar diye düşünüyorum. Boşuna yük gibi.

@iksis aslında uzun turlarda ihtiyaç duyulabilir..

mesela mola verdiniz çadırınızı kurdunuz dinleniyorsunuz..
powerbankı kullanmadığınız her durumda, bi kenarda güneş enerjisiyle powerbank'ı dolduruyor olmak zaman kazandırabilir..

uzun turlara çıkmayanlar için gereksiz birşey tabi o ayrı :)

@Türka¥ haklısın arkadaşım . İhtiyacı olanı aydınlatması adına mantıklı ama solar sistemler daha mantıklı gibi geliyor bana. Arka yada ön pagaj üzerine iliştiriyorsun depoyu fulluyor. Ha kış ayında tura çıktıysan o zaman birşey diyemeyeceğim :D

Ama bu yorar bence.

@iksis daha mantıklı dediğin solar sistemler için örnek verebilir misin.. bir de onu görelim merak ettim :)

vala bulunduğum ilçede basit bir elektrikçide bile olan bir sistem öyle komplex şeyler değil

merhaba, kullanımlarınız sonrası yorumunuz nedir arkadaşlar, hala öneriyor musunuz bu ürünü

dünya turuna çıkmış olan hale sargın, gürkan genç gibi urcular ön öbekteki dinamodan gelen kabloyu gidon boğazından çıkartarak hatta oraya bir usb çıkış koyarak bisiklet sürerken telefonlarını şarz edebiliyorlar. Urimbaba da ön dinamodaki üretilen enerjiyi dönüştüren bir parça yapmış ama hale sargının kullandığı daha pratik ve profesyonel geldi bana ama bende bu sistem nasıl işliyor veya ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. ,bilen varsa yazsın izlerde öğrenmiş oluruz.

Geri