Scudo Sports

Bisiklette tayt kullanımı

Scudo
@Berke
Peki yaz ayları için özel üretilen ( güneşe karşı hassas olan kişiler için ) uzun taytlar yok mudur? Sonuçta böyle problemleri olan insanlar da vardır mutemelen.

@Mümtaz Öztürk hocam aynen bende sana katılıyorum :) kısa tayt hakkında kullandığınız tayt önerilerini de söyleyin bari olmaz mı? :) yurt içinden alabileceğim çok kaliteli kısa bi tayt istiyorum yardımcı olunuz lütfen? Önce tayti alalım sonra bacakları alalım :)

@Oğuz Ergül Sanırım o tip durumlar için yüksek faktörlü güneşten koruyucu kremler daha doğru bir çözüm olur.

Her ne kadar kaliteli taytların nefes alışları iyi olsa da, uzun bir tayt sıcak havada ciddi şekilde bunaltabilir.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Mert E.

Güneş kremleri iyi bir alternatif belki ama çoğu zaman yetersiz gibi geliyor bana nedense. En kötü güneşli vakitlerde de bisiklet sürülmez olur biter gerçi. Sanırım kısa tayt kullanmak şart :D

• Beğen
Tepkiler: directedby
@Oğuz Ergül
Sabah 6.30 dan 11 e kadar heryer sizin güneş açısından :D sonra hava bunaltmaya başlıyor :)

Arka cebimde tasidigim gunes kremini 2saatte bir uyguluyorum sikinti olmuyor.

Decathlonda 700 veya 900 serisi.bir tayt gayet kalitelidir, ikisini de kullaniyorum.

Ancak 300 serisini kesinlikle onermem...

Bu durum tamamen kişisel ve her yorum da farklı bi tema çıkar. Önemli olan mutlu olduğun şeyi yapman. Mesela yeri geliyor taytın olduğu yerlerde bile ufak kıllar tayttan çıkıp elle hissedilebiliyor. Sırf bunun için komple kalçaya kadar bile alabilir insanlar. Kim nasıl mutluysa öyle yapar. Sevilir sevilmez, burada sadece yorumları eleştireler ve yıkıcı modda olup olmaması önemli..

• Beğen
Tepkiler: directedby
Bu bacaklarla gezmek Sensium bisikletime hakaret olur. Zarif bir parçanın yanında tam bir boz ayı, ben memnunum yeni halinden.

Yol bisikletinde gerçekten gitmiyor. :p

Doğallık herzaman bende daha önde gelmiştir tabiki temiz ve bakımlı olcak ama doğal en iyisidir bence Forza Sagan! :D

herkese merhaba,size taze taze bugün yaşadığım olayı anlatayım:
Bugün bisikletle küçük bir sürüş yapayım deyip natavega avm tarafına doğru gittim.Bir baktım Türk Yıldızları'nın ürün satış tırı var.Girip neler satılıyormuş diye bakarken bir bandananın fiyatını sordum.Adam bana 20tl bayan:eek: dedi.Ben orada şok oldum Allah allah sesten de mi anlamadı vs. diye içimden düşünüyorum.(Tabii bunda spd ayakkabıların tırın metal profilinde topuklu sesi çıkarmasının da faktörü var sanırım.)Neyse şimdi boşu boşuna polemik yaratmayayım sinirlenmek istemiyorum dedim içimden ama adamın bayan sözü öyle böyle içime oturmadı.Neyse dönüşte trafik ışığında yüzümü silerken top sakal bıraktığımı hatırladım.İşte o top sakalı hatırladığım an o burukluk bende neşeye dönüştü.Buradan o elemana seslenmek istiyorum ki bre hayırsız yüzümüzdeki top sakaldan da mı erkek olduğumuzu anlamadın...
Bu da böyle sizler için komik benim için trajikomik bir anımdır.

konuyu hortlatmak gibi olacak ama valla ben alıyorum kılları artık kimse de umrumda değil evdekilerde alıştı ses etmıyorlar :) aksam turlarına uzun taytımla çıkıyorum bir kaç çomarın yine laf atması dışında sıkıntı yok :)

Altı üstü tayt giyip bisiklet sürüyoruz arkadaşlar. Bu konuyu neden adsız alkolikler toplantısına çeviriyorsunuz :D :D

@kobalamin
Hocam sizinki yine iyiymiş. Ben bi defasında kazak deniyorum arkadasimla. Boyle renk renk kazaklar, colins tarzinda bir yerdi ismi aklimda degil. Neyse denedik denedik kazaklar küçük hep, ordaki bayan arkadasi cagirdim dedim" bunun buyuk bedeni yok mu kucuk geliyor hep". Kadin demez mi o erkekler icin degil :D :D :D

Tayt şart.Bırakın başkalarının söylediklerini iyi ve kaliteli bir şey alın rahat rahat kullanın.

Geri