Scudo Sports

bisiklette selfie çektikten hemen sonra düşüp ölmek..

Üzücü...
biz dümdüz yolda giderken ölüyoruz, üzerimizden beton mikseri, bir maganda ya da o da olmazsa aralıkları bilmem kaç santim olan mazgala girip göçüyoruz öbür tarafa...
Haa eğer şanslıysan bunların hiç biri yoksa yoldaki başka hayvanlar kafana bir şey atabiliyor düş! geber! de biz de gülelim! diye

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Scudo
bisiklet kullanırken telefonla konuşmam ve calarsa acmam. bi kenarı ceker ararım. bisiklet uzerinde cok tehlikeli dikkatini telefona veriyosun cunku....

Aslında meclis çoğunluğu varken yenikapı ruhuyla harman edip şu yerçekimi kanununu kaldırıverseler ne güzel olacak.

@JusTiMe kimsenin ne kadar ya da sarhoş olup olmadığı ne sizi ne de başkasını ilgilendirir. Konu başına gelen olay, burada da bu bahsediliyor. Ne kadar imanlı oldugu da sizi ya da başkasını ilgilendirmelidir. Mesele burada DİN İMAN değil.
Kaldı ki kimse size bir şey deyin ya da demeyin demiyor, hoşunuza gitmez geçer gidersiniz. Ne kadar lanet olduguna da siz karar veremezsiniz. Ancak şu yazdıgınız sizin ile ilgili bayağı bilgi verdi

@alper 76 ben bu tür insanlara sinirleniyorum sorunum bu ve de böyle hadiseleri duymak beni yıpratıyor ve bu beni daha da delirtiyor

@JusTiMe Çok güzel bahsettimişsiniz. Tebrikler! Ne demek kimsenin sarhoş olup olmaması sizi ilgilendirmez, konu başka imiş, vs, imiş de imiş.
Adam pubdan çıkacak zahir görünüş itibariyle alkollü olduğu izlenimi uyandıracak, kask da takmayacak ve bu forumun ilgi sahasına girmeyecek öyle mi.
Adam alkollü araç kullanacak ve kimse hesap sormayacak öyle mi.
Ülkelerdeki alkollu araç sürücülerine verilen cezalar neyin nesi o zaman.
Vallahi eğer birisi alkollü herhangi bir vasıta kullanırsa onunla ben doğrudan ilgilenirim, ve herkesin de üstüne vazife olur. Bunun dinle diyanetle filan da alakası olmaz. Alkollü sürücülerin sebep olduğu kazalarda din ayrımı olmuyor.
Anlamıyorum neden hemen sizi ilgilendirmez tavırları oluyor, yarası olanmı gocunuyor.
Evinde içer nerede içerse içer kimin umurunda ki, ama o halde bisiklete binerse bu herkesin sorunu olur, çünkü sadece kendini yakmaz başkasınada bela olabilir. Zaten haberde pub çıkışı notu herhalde boşuna düşülmemiş, aksi takdirde sadece kask sorunu olurdu.
Neymiş efendim beğenmezsen geç gitmiş. İyi de forum neden var, hataları yorumlamak için var herhalde. Sanırım kimse o kadının dini nedir diye araştırmaya girişmedi.
Evet arkadaşım, şimdi bu haberde hem alkol hem de kask sorunu var. Hata üssü hata.

@alper 76 sen de çok alttan almışsın. Haklı olan heryerde haklıdır vesselam.

• Beğen
Tepkiler: Decsan
Değerli arkadaşlar
Öncelikle müteveffa hanımefendinin toprağı bol olsun..

Bende zaman zaman alkol alırım ancak alkollü iken yürümek bile sıkıntılı bir durumdur. Bırakın bisiklet yada motorlu araç kullanmak..

Bal gibi de alkollü iken yapılan hareketler herkesi ilgilendirir.

Alkollü iken bisiklet kullanıp gelip senin çocuğuna vurur zarar verirse,
Alkollü iken gelip senin aracına çarpıp başını belaya sokarsa,
Alkollü iken otoyolda yürümeye çalışıp senin arabanın önüne atlayıp senin hayatını maddi manevi bitirirse

Yine kimseyi ilgilendirmez diyebilir misiniz?

Konuyu okumadım ancak 3 aşağı 5 yukarı belli oldu tartışma konusu. "İsteyen içer isteyen içmez" ile "İçkili herhangi bir aracı kullanmak" farklı konulardır. İçinde içme eylemi vardır ancak tamamen farklı konulardır. İçki içen kişi için içkinin vücuda verdiği zararlar konuşuluyorsa evet kimse kimseye karışamaz isteyen istediği kadar içer ancak içkili araç kullanmak hepimizi ilgilendirir. Bkz. Rüzgar Çetin efendi alkollüyken insan öldürdü. (Bürokratların araya girmesi ve babasının parası sayesinde serbest kaldı)

konu başlığı bisikletle selfi çekerken ölmek

konu içeriği alkollü kasksız selfi çekerken ölmek

pubdan çıkmış nerden biliyorsunuz belki sarhoş değildi alkol muayenesinde bile 2 bardak biraya kadar promiliniz düşük çıkıyor bir de kask olayı onlarda bizde ki gibi yok açın bakın hollanda danimarka almanyada bisiklet yollarında bir tane kask takan varmı. tabi oralarda kask takmaya gerek duyan yok başbakanları bile kasksız takım elbise ile bisikletle işe gidiyor

olay bisikletle giderken selfi çekmek

cep telefonu ile konuşurken araba kullanan 20 yaşındaki bir kişi 80 yaşındaki yaşlı birinin refleksi ile araba kullanır bu ispatlanmış bilimsel bir araştırmadır.

cep telefonu alkolden daha tehlikeli

@aydın tuzersoy

ben hep uçak modunda kullanırım bisikleti çoğu kişi kızar pek de umurumda değil. durunca teli açarım mesaj gelir kim aradıysa geri dönüş yaparım.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
Allah rahmet eylesın. Üzücü bir hadise ama kask takmamak şimdi şöyle şahsen bende takamıyorum eger günümüz kasklarını biraz daha rahat üretebilseler takmaya calısacagım ama hangi kaskı denediysem kafamda rahat edemedim ve uzun süre kafamda durmasını istemem ve bu yüzden bisikletlerimi kullanırken ölümü göze alarak biniyorum. 1960 lı yıllardaki tamamen sünger ve polyesterden olusan kasklar tekrar üretime geçse alıp kullanırım ama hiç şüpheniz olmasın. Zaten bu gidişle kendi kaskımı kendim imal edeceğim yurt dışı kaynaklı forumlarda inceleme yapıyorum bir süredir.
+ Eklemek istiyorum bisiklet ve alkol birbirine yakışmıyor..

@celikkadro

bisiklet ceketi ve pantolonunda hiç koruma yok motosiklet ceketi ve korumalı eldiven ve dizliği bisiklet kullanımına engel olmasa aşırı terletmese kullanırım.

@Ahmetgitar
Asıl üzücü olan bir insanın bilinçsizliği sonucu hayatını kaybetmesini doğal seleksiyon olarak tanımlamanız...

Geri