Scudo Sports

Bisiklette kışlık giyim

@Oğuzhan Yazman
Yukarıda bahsettiğim 520 nin mavisi. Mağazada indirimde.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Tuguj
Bib tayt iyi .. forma 300 serisi için birşey diyemem. Matarayı ben de kullanıyorum ama başka bir yerden almıştım. Count 8 de kadans ve hr varsa iyi. Ben 14 + kullandım. Bir süre sonra bilgisayar kısmı bozuldu. Sensörleri hala kullanıyorum. Eldiven soğuktan iyi koruyor ama yol bisikletinde parmaklar kalınlaşınca vites değiştirmek zorlaşıyor. Matara idare eder. Yalnız bib tayt ın mavi olanı mağazada indirimdeydi. Burada yok.. Artık mağazalardaki ürün gamını buraya koymayabiliyorlar.

@Oğuzhan Yazman
Kılıf çorap bir yere kadar. .

@amoush00 marmara forumdan almayi dusunuyorum 2 hafta sonra istanbula gitcem yoksa decathlonun baska yerdeki magazasinimi onerirsiniz ?

@Murat B. Önerebileceginiz eldiven varmı 0 derece ve altı için

@KUTAY67 sıfır derece civarı havalar için Castelli 4.3.1 diye bir model kullanıyorum. Açıkcası çok kalın olduğu için pek tavsiye edemem. Ellerim üşümüyor ama parmaklarımı rahat hareket de ettiremiyorum.

• Beğen
Tepkiler: KUTAY67
Fiyat perfonmans açısından Decathlondaki ürünler yeterli geliyor bana.Bulamadığım veya pahalı gelen ürünleri yurt dışından internet sitelerinden sipariş veriyorum,daha ucuza geliyor.Kargo süresi de en fazla 30 gün içinde geliyor.Normal mağazadan alınca pahalıya geliyor bisiklet ürünleri ):

arkadaşlar bu fiyat aralığında altura yı tavsiye ediyorum
dhb yi denemediğim için yorum yapamıyorum. decathlon 900 serisi ve montu çok iyi fakat altura da kollar biraz daha sıkı kavramalı
decathlon dakilerin biraz daha bol geliyor, rüzgar yemeniz bakımından rahatsız edebilir bilhassa kolları uzun kullanıcılara alturayı daha çok öneririm. kesinlikle 900 serisi mont su geçirmiyor fakat kıç üstü bölgeyi kapatan uzun olmadığı iiçin 900 serisi tayt giyseniz dahi kuyruk sokumu civarları sırılsıklam oluyor. en azından bu seri kullanıyorsanız buna dikkat edin. 186 cm 85 kg yum. xl bel olarak oturuyor hatta 80 85 arasına öneririm xl bedeni. hem tayt hem üst olarak.

@Tuguj
İstanbul'u bilmem pek.. Ankara'da yaşıyorum. Onun için birşey diyemiyorum. Burada 3 Decathlon var. En çok ürün çeşidi iyi kötü Ankamall dekinde.

Bende geçen kadıköyde bir bisiklet mağazasından heralde eski model Aerofit 900 aldım onunda pedi mavi renkli şuanda satılmıyor fakat fiyatı nekadardı onun 520bib kadar kışın koruyabilirmi ben 90 tl ye almıştım.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Bu mont ile ilgili deneyimi olan arkadaş varmıdır çok sağlam malzemesi var sıcak tutacağı kesin rüzgarı keseceği kesin hava alabilirlik en önemli mevzu şüpheli bence birde yan cepleri yok arkadaki fileyi sökeriz sorun değil Screenshot_2016-11-20-11-31-45.png

@omerdagtekin iyi günler 900 ceket herkes tavisye ediyor ve renkleride çok hoş acaba indirimde başka yerden alabilirmiyiz decathlonda indirime girmez değilmi bu aralar.

@hollyland62 (link)

(link) Kullanan varmı soğuk koruması nasıldır veya çok rahatsız ediyormu en çok oy alan demişler ama 1 yorum var anlamadım.

@zubeyr gun
Zubeyr 219 tl. Vereceğiz ama gündelik kullanamıycaz bana pek uymuyor çok sportif güzel ama çarşı pazardanda kopmak istemiyırum tabiki bu tamamen bakış açısı bu nedenle bana uymuyor tşk. Yinede başka tavsiyeler varsa çok memnun olurum teşekkürler

@zubeyr gun

Bu ceketi aldım fakat Alanya için kalın olduğunu düşünerek iade ettim. Sıcaklıkların sıfır derece altına düştüğü yerler için uygun bir ceket.

@KUTAY67 bunu kullaniyorum.
Soguktn( - 2,3 derecede kullandim) ruZgardan ve yagmurdan koruyor; ancak yazlik eldiven rahatligi yok bilginiz olsun

(link)

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Arkadaşlar bugün antremanlara başladım kışlık giyimlerimi tamamladığımı düşündükten sonra. 8 derece görünüyor bugün buralar. Rüzgarlı bir hava vardı.
Üstte; içlik, kısa kollu forma, polar, rüzgarlık (bunların hepsi teri dışa atan şekilde ve forma hariç hepsi decathlon ürünü)
Altta; İçlik, Kısa yazlık tayt (yine bu içlikte decathlon ürünü)
Kafamda bi boynumda, bi kafamda polar boyunluk vardı.
Gözlük ve kask tabi ki de.
Gram üşümedim, üşümemeyi geçtim poları giymemem lazım onu anladım 0 dereceye kadar.
Gayet sağlam tuttu beni. teşekkürler yardımcı olan herkese başta @Kerem Groims olmak üzere. :)

@Auron Sanchez
Hocam içlikler decathlonun hangi modelleri

Geri