Scudo Sports

Bisiklette ışık sevenler

Arkadaşlar konu ile uzaktan alakalı ama bir sorum olacak. Benim sele borusu aero ve baya da ince. Mevcut ışık tutacağı uymuyor. Çözüm öneriniz nedir?

Çözüm bu hocam. Bu aero sele borusunun şeklini alıyor. :ssrtcbya: :harika:
Ekran Alıntısı.PNG

Scudo
Arkadaşlar konu ile uzaktan alakalı ama bir sorum olacak. Benim sele borusu aero ve baya da ince. Mevcut ışık tutacağı uymuyor. Çözüm öneriniz nedir?
TRY 23.28 44%OFF | Gaciron bisiklet akıllı görsel uyarı emniyet lambası bisiklet led arka lambası bisiklet arka lambası USB şarj 60 lümen W09 Aero sonrası dağı
(link)Screenshot_20191202-104817-01.jpeg
Wo9b olanı fren lambası özelliklidir

Ben size topu atayım araştırmasını yapın. Normalde moon marka arka ışıklarda çıkıyor. Ben moon kullanıyorum o yüzden aparat içinden çıktı.

Tıklayın araştırın isterseniz. (link)

• Beğen
Tepkiler: haldun989
@Mad Buddha
ışığı sol sele çatalına takabilirsiniz. yolun sağınızdan gittiğiniz sürece aynı ölçüde görünür olacaktır. Ayrıca bazı ışıklardan aero sele borusuna takmak için adaptör veya alternatif parça çıkıyor, o modellere de yönelebilirsiniz.

Ekleme: sonradan aklıma geldi, bir de sele raylarına takılan ışıklar var.

• Beğen
Tepkiler: CNC ve MakRo
Sele borusu bu arkadaşlar. Yukarıdaki gibi gerdirme lastikli olandan denedim fakat koptu.
images.jpg
@Mad Buddha
ışığı sol sele çatalına takabilirsiniz. yolun sağınızdan gittiğiniz sürece aynı ölçüde görünür olacaktır. Ayrıca bazı ışıklardan aero sele borusuna takmak için adaptör veya alternatif parça çıkıyor, o modellere de yönelebilirsiniz.
Çatala takıyorum söylediğin gibi ama hoş bir görüntü olmuyor.

Arkadaşlar ışığım hali hazırda var. Bana sadece aero sele borusu için ışık tutacağı lazım. Böyle tek satılan bir ürün var mı bildiğiniz?

@Mad Buddha Işığının ve tutacağının fotosunu atabilirsen belki bir fikir yürütebiliriz. Moon ışıkların aparatları her türlü boruya düzgün oturacak şekilde tasarlanmış ama senin ışık o aparata uygun olmayabilir. O yüzden önce görmek lazım.

Sele borusu bu arkadaşlar. Yukarıdaki gibi gerdirme lastikli olandan denedim fakat koptu.
215466 dosyayı görüntüle

Çatala takıyorum söylediğin gibi ama hoş bir görüntü olmuyor.

Işığın gövde yapısını bilemiyorum ancak uygun sabitleme noktaları varsa (link) gibi bir aparat basılarak üzerine kablo bağcığı ile monte edilebilir.

@sargonnas aynen 50₺ için düşünülmeden alınabilir :) Ama ışık fiyatlarına baktım da hiç hatırladığım yerlerde değilmiş :D

bugün girdiğim bisikletçide gördüm 250 lira dedi aşağıdaki ürüne

(link) burda 295 lira başka yerlerde 400 lira fiyat çeken bile var 250 lümen için. bunların sahtesi var mı, yada kim ne kadar üfleyebilirse mantığıyla mı fiyat çekiyolar?

bugün girdiğim bisikletçide gördüm 250 lira dedi aşağıdaki ürüne

(link) burda 295 lira başka yerlerde 400 lira fiyat çeken bile var 250 lümen için. bunların sahtesi var mı, yada kim ne kadar üfleyebilirse mantığıyla mı fiyat çekiyolar?
Sahtesi yok bunların. Eski üründür eski fiyatdan veriyordur.250 de cok ucuz sayılmaz. Bu modelin pil süreleri biraz düsüktü gibi hatirlıyorum.knog orj. Sitesinde detaylı yazar

@Sebastian
Knog'ların, özellikle küçüklerinin sahteleri var; dikkatli olmak lazım.

şimdilik aliden 2 3 dolarlık ışık sipariş edicem, yetersiz kalırsa knog ön ışığa yönelicem...

Işık konusuna bu hafta noktayı koydum artık. Arkada knog r70. Ön tarafa iki adet soldier 300lumenlik far aldım. Birini full modda birini çakar modda kullanıyorum. Şuan baya memnunum.

• Beğen
Tepkiler: ahmetd79
Uzun süredir kullandığım ikili Fenix Bt20 ve Knog Road 250'den sonra Specialized Flux 900 aldım. Özellikle tasarımı ve Gopro bağlantı standardında montaj edilebiliyor olması benim için artıları arasında.
_DSC2808.jpg

Geri