sargonnas
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.466
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Diğer
Nereden bulurum bu ürünü, pahalı mıdır?
TRY 23.28 44%OFF | Gaciron bisiklet akıllı görsel uyarı emniyet lambası bisiklet led arka lambası bisiklet arka lambası USB şarj 60 lümen W09 Aero sonrası dağıArkadaşlar konu ile uzaktan alakalı ama bir sorum olacak. Benim sele borusu aero ve baya da ince. Mevcut ışık tutacağı uymuyor. Çözüm öneriniz nedir?

Çatala takıyorum söylediğin gibi ama hoş bir görüntü olmuyor.@Mad Buddha
ışığı sol sele çatalına takabilirsiniz. yolun sağınızdan gittiğiniz sürece aynı ölçüde görünür olacaktır. Ayrıca bazı ışıklardan aero sele borusuna takmak için adaptör veya alternatif parça çıkıyor, o modellere de yönelebilirsiniz.
Sele borusu bu arkadaşlar. Yukarıdaki gibi gerdirme lastikli olandan denedim fakat koptu.
215466 dosyayı görüntüle
Çatala takıyorum söylediğin gibi ama hoş bir görüntü olmuyor.
Sahtesi yok bunların. Eski üründür eski fiyatdan veriyordur.250 de cok ucuz sayılmaz. Bu modelin pil süreleri biraz düsüktü gibi hatirlıyorum.knog orj. Sitesinde detaylı yazarbugün girdiğim bisikletçide gördüm 250 lira dedi aşağıdaki ürüne
(link) burda 295 lira başka yerlerde 400 lira fiyat çeken bile var 250 lümen için. bunların sahtesi var mı, yada kim ne kadar üfleyebilirse mantığıyla mı fiyat çekiyolar?