Scudo Sports

Bisiklette hafifliğin önemi ve ağırlık tabloları (mtb ve yol)

Scudo
Bilgiler icin cok tesekkur.
Ancak bu parcalari nereden satin aliyorsunuz? Turkiye de var mıdır?

benim bisiklet bisan fooker siz ce ağırmı nasıl bir bisiklet bna göre ağır gelio ayağım anca yeti boy:157cm kilo:45

@johncena

o bisiklet en az 18 kilo..sana 13,5-14 kg alu kadrolu bi bisiklet lazım :rolleyes:

@alperen_69

Valla dikkat et aşağıda orman falan varsa mazallah toplu katliyam olur.

5 ölü 2 yaralı ağaç gibi...

Arkadaşlar hepinize bol selam BURSA da ikamet ekmekteyim Adım ERSOY 38 yaşındayım BURSA forumunda yazdım hemşehrilerimden cevap alamadım BİANCHİ ELİTE yada TROY almayı düşünüyorum en kısa zamanda bisikletimi alıp bende aranıza tam olarak katılacağım ama tercihimi hangisinden yana kullanmamı tavsiye edersiniz ikisinden birini alacağım ve TROY fiyatından daha aşağı alacağım ikisi de aynı fiyata alabileceğim. ELİTE 2009 , TROY 2010 model ne dersiniz sizlerin bilgisine ihtiyacım var Ayrıca BİANCHİ için ne düşünüyorsunuz fiyat -performans-kalite kıyaslaması olarak .şimdiden teşekkürler SEVGİ ve SAYGILARIMLA

@THE ROCK

Merhabalar Bisikletforum a hoşgeldiniz, konuyu bisiklet seçimi bölümüne açarsanız bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır...

Kusura bakmayın iki ayrı yere aynı mesajı atmak istemediğimden buraya açtım çünkü BİANCHİ nin resmi sitesinde de bu modeller için ağırlık bilgisi verilmiyor burada sizlerden hem ağırlık bilgisini alabilirim hemde iki bisiklet arasındaki fikrinizi alabilirim diye KONU BAŞLIĞI AĞIRLIK olan bu bölüme yazdım İki bisikletin donanımları tatminkar,ama en başta ağırlık ondan sonra fiyat,performans,kalite olarak sizlerin değerlendirmenizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler mesajınız için.

teşekürler bilgiler cok yararlı

Ben yeni üyeyim. mesajınızı şimdi okudum. Benım de 1992 yılında aldığım peguet yarış bisikletim var. Ancak çok az kullandım. Onu satıp yerıne sehie bike almaya calısırken karsıma mesajınız çıktı. Dediğiniz gibi bisikletim çok hafif. Ancak sepetli bir sehir bike istiyorum. Bana ne önerirsiniz. iSTANBULDA Kadıköy yakasındayım.
Saygılar.

@Hakan Yazman

T

• Beğen
Tepkiler: pınar kacakkiz
@TOMRİS KANİT

Kadıköydeyseniz Deltabisiklet e bakabilirsiniz, özellikle corratec ve diğer markalarda birçok bisiklet istediğiniz şekilde...

Yaş 40'a dayandı ve bir gece yarısı sağlıklı yaşam için bisiklet almaya yine bisiklete merakl bir arkadaşımın desteği ile karar verdim ve aldım. İlk işim konu ile ilgili forumlara bakmak oldu. Siteniz o kadar güzel ki, inanın şaşırdım. Bu konudaki ilk mesajı ise zevkle okudum, elinize sağlık, imrendim açıkçası...

Giriş olarak NG 650 aldım, F/P oranı yüksek olduğunu okuduğum incelemelerden sonra, bu işte kararlı ve üst düzey bir bisikletçi olana kadar umarım uygun bir seçim yapmışımdır...

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
yaa bende bisklt alcam bu ara 600-max 700 kdr cıkblm kron xc 500 bianci toledo miwok 1053 d içlerdinde en hafifi ve uzub yol yapablcem hangisi hangisini önerirsnz ben suan bianci wind kulnyrm çk agır 150 km yol yaptık öldüm resmen kron xc 500 kaldrdm bnmkn yanında kuş gibi miwok çk hosuma gitti tip olarak sizce 15 kg agırmı uzun yol içn xc 500 hmn hmn 14 kg toledoyu bilmuyorum

hafif bisiklete binmek ayrı bi keyif gerçekten..bisikletin üstünden inesi gelmiyo insanın.

sram pg950 11-34 cassette 452 gr.
deore xt cassette 11-32 255-260 gr burda da cok ciddi farklar var .

Geri