Scudo Sports

Bisiklette ayaklık kullanıyor musunuz?

Bisiklette ayaklık kullanıyor musunuz ?

• Toplam katılım
    713
yol ve mtb de kullanmıyorum katlanırda üzerindeki mevcut geleni kullanıyorum peki sen @elric1982 :D

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: elric1982
Scudo
ayaklık bazen çok işe yarıyor ama kullanım sırasında bantlıyorum drop atarken açılıp kaza yaptırabiliyor

Araştırdığım kadarıyla yol bisikletinde çok tavsiye edilmiyor. Zaten yol bisikletlerinde montaj yuvaları yok benimki de dahil ancak bence yol bisikletinde olsa ayaklık gerekli diye düşünüyorum. Sanırım yurt dışından alternatiflere bakmam gerekecek.

@TheCarpediem07
konuyu hortlattım sanırım ama 2 günlük bisiklet kullanıcısı olarak sizlerden öğreneceğim çok şey var bisikleti durur halde bırakmak nasıl oluyor

@abidin3714

Özellikle yol bisikletleri hafif ve dengeli oldukları için tekniğini bildikten sonra tek (arka) tekerinden ufacık bir kaldırım taşına bile dayadığınızda ayakta durabilirler.

@Mert E.
teşekkür ederim

Ayaklıkları, çamurlukları, heybeyi taktığımız yer aklıma ismi gelmiyor, hepsini söktüm ağırlıktan falan değil, bana göre görüntü kirliliği oluşturuyor tabi benim fikrim.

Çok seneler geçmiş Ben yorum yazsamda konu hortlamaz gibi:d Orta ayaklık spariş etmiştim ama gelen ayaklık evde çalıştığım Dambıl ağırlığını aratmadı Bende iade talebi oluşturdum Eski bir çocuk bisikletinin hafif ve dayanıklı bir ayaklığını çıkardm Ayaklık bazı durumlarda ihtiyaç olabiliyor Bisikleti park yerlerine kitlediğimde biraz sağlam durması gerekiyor Bir başkası bisikletini yahut motosikletini parkettiğinde ufak bir sürtüşmeyle bisiklet devrilebiliyor Vites kolu,elcik,gidon,çizilip boyası atabiliyor
Mesela burada arka tekeri yaslayıp sabitledim gayet stabil duruyor ama bir darbe gelse düşer Ayaklık olsa da düşer belki o darbeyle ama ''Ayaklık olsa zaten buraya da parketmem risk faktörünü azaltırım''
SağlıcaklaWhatsApp Image 2024-02-23 at 19.26.12(1).jpeg

Geri