Scudo Sports

Bisikletlilere saygı yok!

@Soner U.

Soner bey ayna deyince aklıma geldi. En iyisi benim arkadaşın yaptığı gibi yapmak. Sağ şeritten giderken yolda park etmiş araba ile kendi arabası arasında tost yapmaya çalışan aracın şöferine cama vurarak kaputa vurarak uyarmasına rağmen sıkıştırmaya devam edince aynasını tekmelemiş ve kırmış. Tabi şoför de inmiş ne yapıyorsun sen kardeşim, arkadaş o kadar uyardım vurdum camına arabana öldürüyordun beni iki araç ardasında neredeyse altına alaçaktın demiş. Öyle deyince susmuş adam ve bizimki olay yerinden ayrılmış. :D

Not: Arkadaşımıİn sergilediği davranışı ne tasnif ediyorum nede onaylıyorum. Fakat bazen insanlar kendilerine bir zarar gelince akıllanıyorlar buda beni çok üzüyor. Ne kadar güzel olurdu değil mi? insanları tatlı dille uyardığında ve uyarıldığında hemen savunmaya geçmeden olayı çözümleyip, ders çıkarıp, hatalarımızı en kısa sürede düzeltsek. Ne kavgalar olurdu ne tartışmalar herkes gül gibi yaşayıp giderdi. :in: Sanki çok şey mi istedim ne? :rolleyes:

Scudo
en son cuma günkü 20 km turumdan sonra airzound ' un istanbulda bir şart olduğu kafama iyice yerleşti.

çünkü 4lüyü yakan duruyor.
duran caaaart diye kapı açıyor.
sinyal yok.
elde telefon ana yola bağlanıyor.
manita keserken önüne bakmıyor ...
olmuyor oğlu olmuyor işte.

alıcam airzound'u zıplatıcam milleti,büyün uyuyanları uyandırıcam :)

@ekremkinto

Sen hangi dunyada yasiyorsun? Cahil !!!

Ekmek almaya dahi araba ile gitmeye çalışan insanlardan,saygı beklemek.çok fazla şey istemiş oluruz..

Ayrıca kafanızda kask var ise,zaten ister istemez araç sürücüleri size çarpmaktan çekiniyor,tabi arada yaratıklar çıkabilir onlardan uzak durmak yararımıza olur.

Olabildiğince çoğalalım o zaman saygı göreceğiz..

@Berksan

kızma abisi kızma adam ahırından başka biryer görmemiş ki...

Eyer turkiyede bisiklet surerken hayatta kalmak istiyorsak mutlak suretle trafikte gorunmezmisiz gibi davranmak durumundayiz arac suruculeri ile goz temasi kursak bile temkinli hareket etmeliyiz sagimizda duran arcalarin kapilarinin her zaman acilabilecegi ihtimalini dusunmeliyiz bisikletli olarak bizi gorseler dahi yayalarin araclarin motorlarin at arabalarinin kisacasi trafikteki tum unsurlarin umurlarinda dahi olmadigimizi ve bizi gormezden geleceklerini hic bir zaman unutmayalim arkadaslar...

GT-S7560 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri