Scudo Sports

Bisikletlilere Müjde:Varan ve Ulusoy bagajına bisiklet kabul edecek

Hocam firmaların bisikleti götürüp götürmeme olayına taklmayın.Sadece o bisikletin o bagaja girip gittiğiniz yere gideceği yönündeki kararlılığınızı gösterin bu yeterli olacaktır.
Edit:Ulusoy'da olmuyormuş:)

Scudo
Arkadaşlar Ulusoy Ankara'dan kesinlikle bisiklet almıyor. ben boş olan otobüsten 2 kişi için bilet aldım... Terminale gittiğimizde bisiklet alamayacağklarını söyleyip, ücretlerimizi iade ettiler... Diğer şehir acenteleri konusunda bilgim yok

• Beğen
Tepkiler: Ali.K
Bursadan İstanbula gelirken yaklaşık 1 ay önce ilk olarak Nilüfer firmasına sordum almadılar bisikleti.Kamil Koç aldı sadece oda ön tekeri ve seleyi söktürdü.Dediğiniz gibi olay tamamen müavinde bitiyor.Bana denk gelen muavin sağolsun zorluk çıkarmadı ama indiğimde rotor yamulmuştu.Tabi binerken muavin kardeşimiz abi bisiklete bişey olursa sorumlusu biz değiliz dediği için yamuk rotor için diyebilecek birşeyim olmadı malesef.

Ben istanbuldan bursaya götürdüm yaklaşık 6 ay önce, sadece ön tekeri söküp bagaja sabitledim. Bavulların çizemiyeceği bir köşeye koydurdum. Otobüste efe tura aitti. Muavine 1 paket sigara almıştım ama :)

Ben 1 ay önce Kamil Koç'la bisikletimi Ankara-Bursa arası götürdüm.Web sitesinde Bisikletli Yolcu bölümü olduğu için Kamil Koç'u tercih ettim ((link)) Gitmeden önce sitedeki bölümün çıktısını aldım ve çantama koydum,herhangi bir problemle karşılarşırsam göstermekti amacım.Giderken de dönerken de herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Ön tekeri söktüm,seleyi aşağıya çektim.Bisikleti bagaja koyarken ilgilenmek gerekiyor,muavinler o sıkışık zamanda bisikletlerimize bizler kadar iyi davranmayabiliyor.Ben gitmeden önce bisikletin fazla yer kaplayacağını düşünüyordum,çok da yer kaplamıyormuş ön tekeri sökünce.

kamilkoc bisiket bagajini sormak için istanbul tuzladaki subesine gittim ama calisanlari oyle bişey den haberleri olmadiklarini soyledi, bende daha sonra metroya yoneldim, on tekeri sõktüm, gidon ve seleyi çıkardım.en sonunda bisikleti komple baloncuklu naylonla sardım. Metro ile bu sekilde sorunsuz olarak taşıdım bisikletimi.

Geri