Arkadaşlar merhaba. Bisiklet hobisine, hatta belki de yaşam tarzına gönül vermiş öğretmen arkadaşları bir araya getirmek, kendi özel hayatlarının yanı sıra mesleki hayatlarına yansımalarını paylaşmak, bisiklet hobisini öğrencileri ile paylaşma, yeni kuşaklara da aktarma konusunda yapılan çalışmaları paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak amacıyla böyle bir buluşma alanı oluşturmak geldi aklıma. (Soyadlarımızı vermek mecburi değil Niclerle bile olsa ortak bir platform oluşturmak hoş olur düşüncesindeyim. Eminim birbirimizden öğreneceğimiz çok şey vardır meslektaşlarım.
Ekşi'nin amiyane tabiriyle umarım "başlık başa" kalmaz
Kendimle başlamak gerekirse;
1) Samet MERCEMEK, 11 Yıllık Öğretmenim (Coğrafya), İstanbul Tuzla'da bir denizcilik meslek lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyorum. Çok ekstrem durumlar olmadıkça okula, bazen ilçe mem'e bisikletle gidip gelmeyi tercih ediyorum.
Ekşi'nin amiyane tabiriyle umarım "başlık başa" kalmaz
Kendimle başlamak gerekirse;
1) Samet MERCEMEK, 11 Yıllık Öğretmenim (Coğrafya), İstanbul Tuzla'da bir denizcilik meslek lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyorum. Çok ekstrem durumlar olmadıkça okula, bazen ilçe mem'e bisikletle gidip gelmeyi tercih ediyorum.