Scudo Sports

Bisikletli Kuryeler...

Az önce ilk işimi aldım :D

Bizim burada bir abi vardı sürekli muhasebecisine ( muhasebecisi çarşının en yoğun merkezinde ) ay sonlarında evrak götürmekten dert yanardı,

15 tl ye anlaştık, bizim burada olan birine verdim 15 tl götürüp getirdi sağolsun..

KArgoyu gönderende memnun, bisiklet ile kargo götürende memnun, muhasebeci bile nasıl olduda erkenden getiidiniz diye şaşırmış..

Tabi ben bu işten ayıp olur diye para talep etmedim sadece deneme yaptım :)

Scudo
@kivilcimb
Vallahi benim aklima gelmisti :) gibi bir sey olmus [emoji1]

bisikletle para kazanmak istiyorsanız
yaya dağıtım firmaları ile kontak kurabilirsiniz. onlara mavi kart benzeri bişey verilir akşama kadar postacı gibi otobüslere binerek evrak dağıtırlar. aynı işi bisikletle çok daha pratik yapabilirsiniz
ama ciddi anlamda para kazandırmaz ve bu yüzden bu işi genelde yaz tatilinde öğrenciler veya emekliler yapar.

Yeni konu açmak istemedim, serkan ercan abinin kurduğu bisiklet kuryede çalışan bisiklet forum üyesi var mı acaba? ekmeğini 2 tekerden kazanmak gerçekten çok güzel bende buna dahil olmak istiyorum fakat bisikleti alalı 20 gün oldu 220 km yol yaptım ama kondisyonum sıfır. Biraz araştırdım bünyesindeki çekirdek elemanlar tuzladan sarıyere 2 saatte teslimat yapmış, ben 2 saatte pendikten kadıköye zar-zor gidiyorum bir de sahilden düşünün halimi. Bu işe başlamak için can atıyorum ama kendimi kondisyon, kuvvet vs. olarak nasıl geliştirebilirim? Yokuş antrenmanları yapsam katkısı olur diye düşünüyorum pazartesi ve cuma günleri yapacağım inşallah. Bunun dışında ne yapabilirim?

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@Heisenberg Tuzla'dan Sarıyer'e en kısa rota 50 KM. Bunun 5 KM'si vapur. Geriye kalan 45 KM
Ortalama 25 KM/s hızla gitsen o çok rahat teslimat yapılır. 25 KM/s yapılmayacak bir ortalama değil zaten. 20 gündür bisiklete biniyormuşsunuz. 1 gün antrenman 1 gün dinlenme ile çabucak gelişirsiniz. Yaşınız da genç görünüyor.

Ulen! Hep diyorum, keşke bisiklet ile daha erken tanışsaymışım (çocukluk zamanları hariç :))
Kesin bisikletli kurye olurdum.

@YüzSürKoş
Antalya ya ne zaman gelecek bu uygulama kuryecilik işini yapmak için soruyoum post 2015 de açılmış yıl 2019 oldu.. Çalışmalarımızda başarılar olsun ??.. :) cevap bekliyorum en acilinden üsstadlar..

2013'de yaya kuryelik diye aranan işte bisikletimi kullanarak olduğumdur yapıldığında max 2 yıllık ömrünüz vardır

Geri