Scudo Sports

Bisikletli Elemanlar Aranıyor

Cengiz Yargıç

Forum Demirbaşı
Tepki
956
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet Kullanabilen, Yabancı Dil Bilen, Fotoğraf Çekiminden Anlayan
Bisiklet Turlarında Görev Alacak
Full Time
Part Time
Freelance
Bay / Bayan
Elemanlar Alınacak.
Başvuru için Formu Doldurun; (link)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1230001_628016217218985_1332379267_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: Özgür Türker
Scudo
@Cengiz Yargıç
Eskişehir'de ikâmet ediyorum , bunun bir sakıncası var mı ? Orta derece ingilizce bilgim var.

Şuan il etapta İstanbul'da oluşturduğumuz turistlere yönelik turlar için eleman arıyoruz. Ama İstanbul'da bu sistemi tamamladığımızda diğer illerde de aynı uygulamalar başlatılacak. Bunun için formu doldurun ve bilgileriniz bizde olsun. Ama şimdilik İstanbul dakilere öncelik verileceğini belirteyim.

Yapılacak iş hakkında genel bilgilenmek için bu linkteki özel turlar bölümünü inceleyebilirsiniz ; (link)

İleri seviye İngilizce'm var ve bisiklet kullanıyorum. Fakat çalışma saatleri nasıl olacak. Üniversite öğrencisiyim sonuçta.

Karabükteyim safranboluyu bilirsiniz burdada baya işe yarayacaktır bu bisikletli eleman eğer karabük düşünürseniz irtibata gecebilirsiniz benimle formu dolduracagım.

İmrendim gerçekten. Muhteşem zevkli bir iş olsa gerek. Acaba yabancı dil konusunda turist rehberliği sertifikası isteniyor mu? 1,5 yıl sonra İstanbul'a gelsem bu işi yapma şansım ne kadar olur? :)
Ona göre şimdiden plan bile yapabilirim.

Güzel bir iş. İngilizce dilim rehberlik seviyesinde olsa idi oraya taşınırdım :)

Yabancı dil illaki şart değil ama kriter arama konusunda önceliğimiz olacak. Yabancı diliniz olmasa bile başvuru formunu doldurun. Sonuçta farklı turlarımız için ve artçı bisikletçi olarakda ihtiyaçlar var.
İstanbul dışı diğer illerde bu uygulama için biraz zamana ihtiyacımız var ama hedeflerimiz arasında diğer illerde de bu uygulamayı başlatmaktır.
Part time çalışmak için zaman ayarlaması kişilere göre yapabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
Tur Rehberimiz Gönül Arslan'ın Tarihi Yarımada Bisiklet Turlarımızın Amaçları Hakkında Bilgilendirmesini izleyin, iş hakkında kısmen bilgilenmiş olursunuz;

Bisiklet turları için aradığımız elemanlar aynı zamanda rehberlik görevi yapacaklar. Belirlediğimiz farklı etaplarımız var. bu etaplar içinde tarihi kültürel yerler gezdirililecek yerli ve yabancı turistlere;
videoda örneğini izleyin

Cengiz bey yanlış anlamayın, bahsettiğiniz iş için başvurdum fakat devamlı yaptığınız turlar için davet maili atıyorsunuz.

Ben bisikletli bir işte çalışmak için başvurdum sadece, lütfen yaptığınız ücretli turlara davet etmek için mail göndermeyin.

@Özgür KK

:)

Benim de bir müşterim var: Orka Damat-Tween. Kednilerine sağladığımız hizmetler nedeniyle görüşüyorum, bir kez mail adresim onlarda olduğu için çok sık şekilde indirimler, özel fırsatlar vb. duyurular alıyorum, alıştım artık sonuçta müşteri :)

Bir sey sormak istiyorum, turistlerin güvenligi hakkin da neler düsünüyorsunuz. Videolar da dikkatimi ceken kask güvenligi oldu, arkadaki iki kisinin kaski yok. yabancilar güvenlige cok önem verirler hele hele almanlar. Yanlis anlamayin lutfen, sadece video da dikkatimi cetigi icin sordum.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
@murat cömez
Kask, eldiven, Yelek ve diğer aksesuarlarımız hazırlanıyor. Bu aksesuarlar tek tip olacağı ve üzerlerinde baskılı olacağı için halen hazırlanıyor.
Şuan da bu işin yeni aşamalarındayız ve zaten onun için eleman arıyoruz. İzlediğiniz videolar turların hazırlık aşamalarıdır. Elemanlar ve ekipmanlar hazırlandığında işe tam anlamıyla başlanmış olacak.
Turlarımızda ana caddeler yerine alternatif ara sokaklar kullanılıyor. Turlar gezi amaçlıdır hız yapılmaz.
Kask konusunda aslındamüşteriler kask takmak istemiyor. Kullanılmış ve başkasının teri geçmiş kaskları kendi kafalarına takmak istemiyorlar ve bizde herkes için ayrı kask almayı düşünmüyoruz. Kask, eldiven gibi araçların aslında kişiye özel olduğunu söylüyor varsa yanlarında getirmelerini istiyoruz.
Avrupalılar kask konusunda hiçde tutucu değiller. En basiti internetten bile bakın fotoğraflara kaç tane kasklı göreceksiniz? Bu fotoğrafta olduğu gibi; http://flybee.com/wp-content/themes/flybee/images/howtogetaroundamsterdam-bikes.jpg

Herhalde diğer ülkelerde bisiklet sürmek çok da tehlikeli bir eylem değil (gerçi bizde tehlikeli ama bizde de sallayan yok). :islik:

Bisikletli Eleman Başvuruları devam ediyor. Başvurular önümüzdeki hafta sonlanacak ve bisiklet turları için rehber ekipler belirlenmiş olacak. Bisiklet turlarında çalışmak isteyenler Başvuru için Formu Doldurun;
(link)

Bisikletli Rehberler Toplantımızı yaptık.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1235267_638131126207494_1993957841_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/565057_638131192874154_1681657559_n.jpg

Geri