Scudo Sports

Bisikletlerimizi tanımak ve çalınmasını engellemek.

Tekerlekleride bağlıyormusun? Sele eğer qr mandallı ise seleyi çok rahat çalarlar.

Şöyle bir şey buldum belki işini görür. Aliexpress de bike alarm diye arama yaptığın zaman çeşitler çıkıyor.

(link)
İşe yarar gibi görünüyor, inceleyeceğim.
İlgi ve alakanız için teşekkürler.

Scudo
Xiaomi telefonlar ile çalışıyorsa ben direk alırım. Bunu bilmiyordum.
Smart Things uygulaması gerekiyor. Samsung a özel bir yazılım olabilir. Denemem gerek. Hanım redmi telefon kullanıyor. Sonucu bildiririm.

Xiaomi telefonlar ile çalışıyorsa ben direk alırım. Bunu bilmiyordum.
ben de Xiaomi telefon kullanıyorum, internetten araştırdığıma göre samsung smart tag sadece samsung telefonlarla ile çalışıyor.

• Üzgün
Tepkiler: StanicEnemy
1500-2000 TL taban fiyatıyla başlayan, geneli GSM ağı üzerinden çalışan uyarı ve konum takip sistemleri var. Cihazı satan firmalar aynı zamanda takip sistemini de kendileri yürütüyorlar. Bahsettiğim fiyat 2 yıllık abonelik için geçerliydi sanırım. Kurumsal kiralık ya da servis araçlarını izleme sistemlerinin bireysel versiyonu diyebilirim.

Bunun haricinde sadece bisikletin hareket ettirildiğine dair sms mesajı ve ortam sesi gönderebilen, yine GSM sim kartı ile çalışan, konumlama özelliği olmayan ya da randımansız çalışan, batarya süreleri kısa, basit cihazlar da var ama GSM operatörleri konuya biraz uzak kalmış olacak ki bir çok insan alarm cihazına uygun hat aktivasyonunu yaptıramamış. Yakın zamanda üstün körü incelediğim bir konuydu. İlk söylediğim seçenek değerlendirilmeye değer olabilir. Araştırmaya açık.

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
1500-2000 TL taban fiyatıyla başlayan, geneli GSM ağı üzerinden çalışan uyarı ve konum takip sistemleri var. Cihazı satan firmalar aynı zamanda takip sistemini de kendileri yürütüyorlar. Bahsettiğim fiyat 2 yıllık abonelik için geçerliydi sanırım. Kurumsal kiralık ya da servis araçlarını izleme sistemlerinin bireysel versiyonu diyebilirim.

Bunun haricinde sadece bisikletin hareket ettirildiğine dair sms mesajı ve ortam sesi gönderebilen, yine GSM sim kartı ile çalışan, konumlama özelliği olmayan ya da randımansız çalışan, batarya süreleri kısa, basit cihazlar da var ama GSM operatörleri konuya biraz uzak kalmış olacak ki bir çok insan alarm cihazına uygun hat aktivasyonunu yaptıramamış. Yakın zamanda üstün körü incelediğim bir konuydu. İlk söylediğim seçenek değerlendirilmeye değer olabilir. Araştırmaya açık.

Bu tip yöntemler çok pahalı.
Mevcut ekonomik durumda bu işi uygun fiyata çözmemiz gerek ama bunu bizim istediğimiz fiyata yapabilecek bir sistem sanırım henüz icat edilmedi :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: mydreams
Eğer apple telefon kullanıyorsan air tag alıp sele borusunun içerisine atıp saklayabilirsin. Belirli bir mesafe içerisinde canlı takip sağlayabilirsin.

Android de bu özellik bulunmuyor bildiğim kadarıyla.
Ben bunu denedim, sele borusunun içine atınca AirTag’ın çekim gücü çok azaldı. Neredeyse işlevsiz hale geldi. Galiba kadronun içinde Bluetooth çekimi azalıyor.

Ben bunu denedim, sele borusunun içine atınca AirTag’ın çekim gücü çok azaldı. Neredeyse işlevsiz hale geldi. Galiba kadronun içinde Bluetooth çekimi azalıyor.
Olabilir. Aslında koyu renkli bir elektrik bandı ile aynakolun iç tarafına yapıştırılabilir. Kadans sensörünün koyulduğu yerden bahsediyorum.

Olabilir. Aslında koyu renkli bir elektrik bandı ile aynakolun iç tarafına yapıştırılabilir. Kadans sensörünün koyulduğu yerden bahsediyorum.

Şöyle, (link) bir ürün var. Sadece epıl ile çalışır. Ne yazık ki epıl alacak kadar zengin olamadım. İşlevselliği ve konumlandırılmasını çok beğeniyorum.

(link)

Şöyle, (link) bir ürün var. Sadece epıl ile çalışır. Ne yazık ki epıl alacak kadar zengin olamadım. İşlevselliği ve konumlandırılmasını çok beğeniyorum.

(link)
Maalesef sadece apple ürünleri ile uyumlu çalışıyormuş. Apple ürünlerine sıcak bakan biri değilim açıkçası fiyat politakası yüzünden.

Maalesef sadece apple ürünleri ile uyumlu çalışıyormuş. Apple ürünlerine sıcak bakan biri değilim açıkçası fiyat politakası yüzünden.

Evet evet, epıl hiçbir zaman al(a)mayacağım.

Sele altına ya da matara kafesi altı için adaptörler var. Ben kafesin altına monte ettim.
Screenshot_20230714_171157_com.android.chrome.png

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
3D yazıcıdan yazdırılıp sele altına monte edilebiliyor.

(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Eğer apple telefon kullanıyorsan air tag alıp sele borusunun içerisine atıp saklayabilirsin. Belirli bir mesafe içerisinde canlı takip sağlayabilirsin.

Android de bu özellik bulunmuyor bildiğim kadarıyla.
Smarttag ile aynı işlevi sağlayabiliyorsunuz.

Geri