Scudo Sports

Bisikletlerimizi tanımak ve çalınmasını engellemek.

Scudo
@Tuncay Üner

İlk mesajda bir arkadaş çip takın demişti. Buyrun.. Süper bişey gerçekten

@Tuğrul T.

Parasıda çok sağlam. :(

@Mesut C.

Bİnlerce TL'lik bisikletin elimizden uçup gitmesinden iyidir diye düşünüyorum. Tabii bütçe meselesi. Ben dana bisikletimi bile alamadım düşün. :D

Arkadaşlar konuyla ilgili güvenlik görevlisi olan bir bisiklet parkı yapılması için İBB'ye imza kampanyası başlatılmıştır.
(link)

Ayrıca Facebook ve diğer forumlar gibi alanlarda imza kampanyasını paylaşalım lütfen.

Adres:
(link)

titreşimli alarmlar var hemde uzaktan kumandalı ,anahtarlıklı

titreşim algılayınca telefona bildirim gönderen bir alarm önerebilecek var mıdır?

titreşim algılayınca telefona bildirim gönderen bir alarm önerebilecek var mıdır?

Amazon Global gibi yerlerde var:
(link)
(link)

Bunlar kilit ama bisiklete takılı versiyonlarını yabancı bisiklet gadget videolarının çoğunda görüyorum.

Yerelde henüz görmedim. N11'de sadece bisikletin üstünden bağıranlar var.

Amazon Global gibi yerlerde var:
(link)
(link)

Bunlar kilit ama bisiklete takılı versiyonlarını yabancı bisiklet gadget videolarının çoğunda görüyorum.

Yerelde henüz görmedim. N11'de sadece bisikletin üstünden bağıranlar var.

Bisikletimi bağladığım yer duyabileceğimden çok uzakta ve yakına bağlamak gibi bir şansım da yok, o yüzden titreşimi algılayınca bağırmak yerine telefonuma bildirim göndermesi istiyorum.

Bisikletimi bağladığım yer duyabileceğimden çok uzakta ve yakına bağlamak gibi bir şansım da yok, o yüzden titreşimi algılayınca bağırmak yerine telefonuma bildirim göndermesi istiyorum.

Öyle olmalı zaten. Kendi üstündeki bağırırsa kilit sökmeyi bilen hırsız onu parçalayıp susturmasını da bilir.

• Beğen
Tepkiler: Deep Below
öyle bir ürün biliyor musunuz?

Aslında Garminler yapıyor o işi ama Garmin i de üzerinde bırakıp gitmek çok saçma . :):)
Zaten göz önünde olduğu anlık dalgınlıkla olan olaylarda bu mesaj işe yarar uzakta olan bisiklette alarm gelsede sonuç hüsran olacaktır kanaatindeyim.

• Beğen
Eğer apple telefon kullanıyorsan air tag alıp sele borusunun içerisine atıp saklayabilirsin. Belirli bir mesafe içerisinde canlı takip sağlayabilirsin.

Android de bu özellik bulunmuyor bildiğim kadarıyla.

• Beğen
Eğer apple telefon kullanıyorsan air tag alıp sele borusunun içerisine atıp saklayabilirsin. Belirli bir mesafe içerisinde canlı takip sağlayabilirsin.

Bu Fikri de düşündüm ama apple kullanmıyorum.

(link) böyle birşey buldum .

Bu Fikri de düşündüm ama apple kullanmıyorum.
Garmin edge alıp live location canlı takip özelliğini açabilirsin fakat bu sefer de hırsız bisikleti çalmayı bırakıp garmini çalar.

Eğer işe git gel bisikleti kullanacak isen göze batmayan eski dökülen bir bisiklet alıp bir de yanına U kilit ve yanında gelen çelik kablolarla bisikleti bağladın mı kolay kolay çalınmaz. Anca hırsız sarjlı testere ile gelip gürültü yaparak çalar, ki o olay da milletin tepkisini çeker.

(link) böyle birşey buldum .

İşe yarar ancak fiyatı bisikletimden fazla :D :D
Garmin edge alıp live location canlı takip özelliğini açabilirsin fakat bu sefer de hırsız bisikleti çalmayı bırakıp garmini çalar.

Eğer işe git gel bisikleti kullanacak isen göze batmayan eski dökülen bir bisiklet alıp bir de yanına U kilit ve yanında gelen çelik kablolarla bisikleti bağladın mı kolay kolay çalınmaz. Anca hırsız sarjlı testere ile gelip gürültü yaparak çalar, ki o olay da milletin tepkisini çeker.
Bahsettiğim bisiklet profil resmimde olan, ayrıca çamurluk vb.'de taktırdım. Görünüş olarak dikkat çekici ama park ettiğim yer çok ortalıkta ve tam arabaların geçiş güzergahı üzerinde. Dakikada en az 50 araba geçiyordur ve 4 mm'lik zincirle bağlıyorum.
Gene de bir alarm olmadan içim rahat etmiyor.

İşe yarar ancak fiyatı bisikletimden fazla :D :D

Bahsettiğim bisiklet profil resmimde olan, ayrıca çamurluk vb.'de taktırdım. Görünüş olarak dikkat çekici ama park ettiğim yer çok ortalıkta ve tam arabaların geçiş güzergahı üzerinde. Dakikada en az 50 araba geçiyordur ve 4 mm'lik zincirle bağlıyorum.
Gene de bir alarm olmadan içim rahat etmiyor.
Tekerlekleride bağlıyormusun? Sele eğer qr mandallı ise seleyi çok rahat çalarlar.

Şöyle bir şey buldum belki işini görür. Aliexpress de bike alarm diye arama yaptığın zaman çeşitler çıkıyor.

(link)

• Beğen

samsung smart tag da bu özellik var. Benzer çalışma mantığı.

Geri