Scudo Sports

Bisikletlerimin yurt tarafından atılması

Geçmiş olsun en azından bir çözüm için sizi bekleyebilirlerdi. Bende yurtta kalıyorum yağmurlu havalarda durması için direk kameranın gördüğü kimsenin kullanmadığı yere koydum buraya koyman yasak dediler ama odanın olduğu katta koridorda veya odanda tutabilirsin dediler mantığını hala çözemedim. Katlarda kamera olmadığı için güvenliklerle aram iyi olduğuna hepsine söyledim bakın bu benim benden başkasında görürseniz lütfen ilgilenin diye çözüm olarak. Şu an tatilde olduğumdan da odamda duruyor. Bence hukuki yollara başvurun en azından zararın giderilir belki. Bir de benim yaptığım güvenliklere söyleme taktiğini yapabilirsin

Scudo
@Kunget adamlara tutanak tutmuşlar normalde muhabbetimin olduğu adamlar suratıma bakmıyor, şimdi birde taşeronlara kadro veriliyor ya adamlar bana düşman görmüş gibi bakıyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Takipteyim, hakkında hayırlısı olur inşallah. Hiç hoş bir durum değil.
Öğrenci yıl boyu otobüse minibüse tramvaya vereceği parayla bisiklet alıyor üstelik eskişehir gibi çarşısı dip dibe olan yerlerde rahatça trafiksiz kafasına göre gezebilecekken nüfusun hatrı sayılır çoğunluğunun öğrenci olduğu şehirdeki olay... olay...
Edit: geçmiş olsun

Aklıma,çocukken yurtta kalan Doğuş'un youtube'daki videosu geldi:hihi:

Yurda bisiklet sokmanın yasak olduğu bir madde mi var?
Ne alaka, neden yasak olsun? 2 bavul kadar yer kaplayan alet. Oda arkadaşları sorun çıkartmıyorsa Kyk ya ne oluyormuş?

İşsiz bakkal, elini tartar hesabı. Dangalağa yetki vermişler, bakmış kimseye bir halt yapamıyorum, kimseyle uğraşamıyorum, öğrencilere sataşayım demiş.

@yakup3457 bisikletten dolayı tutunak yiyince tabi adamda sana karşı bi sinir olmuştur. Eğer bir de bu tutanak siciline falan işleniyorsa ki büyük ihtimal görevi yerine getirmeme falan yazar o da adama zorluk çıkarabilir. Hukuki yollara başvur bir açık varsa ki dediğine göre var ben yönetmeliği incelemedim, kazanırsın. Davayı kazanırsanda tutanak tutulan kişilere git bence onlarında sicile işlenme gibi bir durumu varsa bu şekilde kaldırırlar. Senin davan onlar için kanıt olur

• Beğen
Tepkiler: ekranci
@Kunget tutanağı sadece tutmuşlar işlem yapmamışlar, en azından adamların vebalinden kurtuldum.

Dostum sen ilk başta ne yap biliyormusun ilk olarak sana tunak tutarlarsa sende suç duyurusunda bulun ama ilk başta bi yokla bakalım ilk tepkileri ne olucak sonrada bakatın gordun ne bisiklet var nede tutanak hemen adliyeye git ve dediğim gibi suç duyurusunda bulun bakalım sonra gerimi cekilicekler yosa inada devam mı devam ederlersede sende daha çok bakı yap bu konuda onlara ve işin içine millieytimide sok bakalım yani onlar işi nekadar yokuşa surerlerse sende onlara 2 katiyla cevap ver umarim tersbir sonuc almazsininız

Ogrenci adama bisikleti var diye tutanak tutan dangalaklara bu memlekette buyuk capta hirszlik yapan, masum canlara kiyan, sapik -tecavuzcu, terorist insanlarin hic adil ceza almadigini, alti ustu bi bisiklet yuzunden tutanak yiyip yurttan atilirsan cinnet gecirip onla alakali kimseleri falcata ile dograma ihtimalin oldugunu bi hatirlat bence... ite it muamelesi yapilir ( Hayvanciklara sozum yok keske onlar kadar olabilsek )
Emin ol tirsar geri vites yaparlar

şu insanlardaki nefret duygusuna bak ya öğrencinin bisiklet sürmesini bile hazmedemiyorlar bu ülkede insanlar mutsuz olmak için yaşıyor yada başka bir insanın hayatına saygı duymuyor hemen şikayette bulunun sürünsünler bu durumda kesinlikle siz haklısınız maddi manevi dava bile açabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: yakup3457
Bisikletimin hangi depoda olduğunu buldum. Bisikleti depodan çıkarmam mı doğru olur yoksa depoda kalması mı karar veremedim. Son konuşmamızdan sonra ne memurlardan ne de müdür y. Dan haber yok.

DSC_1021.JPG DSC_1022.JPG

@mariokaldato bende ilk başta sert konuşuyordum ama kyk dan süresiz uzaklaştırma maddeleri arasında tehdit var yani onların eline koz vermek istemem.

tamam içeri koymak yasak olabilir ama ne yapsın mal güvenliği yok ki . Mal güvenliğini sağlasınlar o zaman çalınsa ne olacak ....bisiklet hem kendimiz için hemde çevreye karşı duyarlı olduğumuzun bir simgesi destek lazımken olaya bakın geçmiş olsun . Ankara da benim de bugün başıma bir olay geldi Balgat'daki MTA müzesine gittik içeri bisikletle girmek yasakmış ormanlık alana araba ile geçiş serbest koşu ve tenis sahası var ama bisiklet yasak.Bu kafa ile nereye kadar bilmiyorum.

@yakup3457
Onlarin yaptigi daha buyuk suc . Hem mala el koyma var hem yetkisini ego kasmaya kullanma

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Atasoy
@yakup3457
Malını geri almak için sert konuşmak başka tehdit etmek başkadır. Tck md.166da Tehdit suçu, haksız bir zarara veya kötülüğe uğratılacağının bir kimseye bildirilmesiyle meydana gelir. Tehdit suçunun meydana gelmesi için ağır ve haksız bir zarara uğratılacağının mağdura bildirilmesi yeterlidir. ehdit suçu, haksız bir zarara veya kötülüğe uğratılacağının bir kimseye bildirilmesiyle meydana gelir. Tehdit suçunun meydana gelmesi için ağır ve haksız bir zarara uğratılacağının mağdura bildirilmesi yeterlidir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
15 yasinda yegenim 6 ay belediyenin taşlarini döseyen bi firmada calismis yovmiyeci olarak. Ben olayi sonradan duydum, yani oraya gittigini biliyordum ama parasini alamadigini sonradan ogrendim. Mutahitin telefonunu bulup aradim kendimi tanittim. Cok kibar bir dille yegenimin parasini 2 gun icinde vermezsse onu ziyaret edecegimi ve olacaklardan sorumlu olmayacagimi izah ettim ertesi gun ben adami dahi gormedim ama parasini tikir tikir odedi o sayin mutahit

polisi arayın sizin malınıza el koymuşlar

Bimer ve Cimer e yazin hatta gidin il genclik spor mdlugune dilekce verin yaşadiginiz durumu anlatin olmazsa Valilikte bulunan bimer merkezine basvuru yapin orasi daha etkin.

• Beğen
Tepkiler: ramazanndemir
@yakup3457 dostum bu iyi haber çünkü polise gidip bisikletime el koydular buada tutuyorlar deme hakkı doğuyor sana bence bu fırsatı iyi degerlendir ve işi resmiyete dök

Geri