Zorlu bas
Üye
- Tepki
- 3
- Bisiklet
- Merida
Selamlar, dün (3 Kasım 2016' da) kadıköy / moda sahil tarafından nenehatun sokaktaki evimde apartmanın içinde merdivene ve birbirlerine zincirli halde duran merida big seven 300 ve mosso 735 tca tiagra bisikletlerim çalınmıştır. Karakola şikayetçi olundu, ifade verildi, çevre apartmanların güvenlik kayıtlarına ulaşmaktayım şu an.
Tahminen öğle saatlerinde 11.00-19.00 arasında gerçekleşti. Ufak bir ihtimalle ise 2 kasım'da gerçekleşti ve ben farketmemiş olabilirim, ama sanmıyorum.
Mosso yol bisikletimina ayırt edici özellikleri:
Darbe almıştı, kadronun sol tarafında MOSSO yazısındaki 2 tane S harfinde de darbe izi mevcut, bir kısmı silindi, ortasındaki aluminyumu da ufak bir miktar görünmekte darbe nedeniyle.
Üst borunun üstünde ise 2-3 adet iğne başı büyüklüğünde boya kalkması var ama gerçekten küçücük.
Donanım standart. Kadro boyu 55 cm.
SERİ NOSU FDK00545 'tir. Lütfen bu model bisiklet alırken seri nosuna dikkat edin, seri nosu sökülmüş ise de direk şikayet ediniz.
Merida dağ bisikletimin ayırt edici özellikleri:
Kadro boyu 18,5".
Standart donanımdan farkları şunlar:
ön-arka aktarıcılar alivio-deore yerine acera-slx olarak yükseltildi.
elcikler sram, gidon boğazı rithcey ile değiştirildi. gidon boğaz kapağı ise markasız siyah bir kapak ile değiştirildi.
Frenler Tektro hdc 330 ile değiştirildi
lastikleri schwalbe marathon ile değiştirildi. dağ bisikleti lastiği gibi değil, kanallı yol lastiği gibi.
sele ise markasını hatırlamıyorum ama güzel ve rahat bir jelli sele ile değiştirildi ve üzerinde bir yırtık var idi, 2 adet siyah elektrik bantı ile çapraz şeklinde kapatıldı. elciklerin dış kısımlarında normalde kırmızı boynuz var idi, onları çıkarttığım için elcik süngerlerinin en dış kısımları elciği tam kapatmamakta.
İRTİBAT TEL: 0536 6544847 mesaj, atama veya whatsapp ile ulaşabilirsiniz.
Ekleme:
Merida'da görmüş olduğunuz yuvarlak gidon kapağı şu an mosso'da, üzerinde merida yazmakta.
merida'da ise markasız, simsiyah bir gidon kapağı mevcut.
Tahminen öğle saatlerinde 11.00-19.00 arasında gerçekleşti. Ufak bir ihtimalle ise 2 kasım'da gerçekleşti ve ben farketmemiş olabilirim, ama sanmıyorum.
Mosso yol bisikletimina ayırt edici özellikleri:
Darbe almıştı, kadronun sol tarafında MOSSO yazısındaki 2 tane S harfinde de darbe izi mevcut, bir kısmı silindi, ortasındaki aluminyumu da ufak bir miktar görünmekte darbe nedeniyle.
Üst borunun üstünde ise 2-3 adet iğne başı büyüklüğünde boya kalkması var ama gerçekten küçücük.
Donanım standart. Kadro boyu 55 cm.
SERİ NOSU FDK00545 'tir. Lütfen bu model bisiklet alırken seri nosuna dikkat edin, seri nosu sökülmüş ise de direk şikayet ediniz.
Merida dağ bisikletimin ayırt edici özellikleri:
Kadro boyu 18,5".
Standart donanımdan farkları şunlar:
ön-arka aktarıcılar alivio-deore yerine acera-slx olarak yükseltildi.
elcikler sram, gidon boğazı rithcey ile değiştirildi. gidon boğaz kapağı ise markasız siyah bir kapak ile değiştirildi.
Frenler Tektro hdc 330 ile değiştirildi
lastikleri schwalbe marathon ile değiştirildi. dağ bisikleti lastiği gibi değil, kanallı yol lastiği gibi.
sele ise markasını hatırlamıyorum ama güzel ve rahat bir jelli sele ile değiştirildi ve üzerinde bir yırtık var idi, 2 adet siyah elektrik bantı ile çapraz şeklinde kapatıldı. elciklerin dış kısımlarında normalde kırmızı boynuz var idi, onları çıkarttığım için elcik süngerlerinin en dış kısımları elciği tam kapatmamakta.
İRTİBAT TEL: 0536 6544847 mesaj, atama veya whatsapp ile ulaşabilirsiniz.
Ekleme:
Merida'da görmüş olduğunuz yuvarlak gidon kapağı şu an mosso'da, üzerinde merida yazmakta.
merida'da ise markasız, simsiyah bir gidon kapağı mevcut.
Dosyalar
-
IMG_3820.JPG201,2 KB · Okunma: 70 -
IMG_3821.JPG179,1 KB · Okunma: 59 -
IMG_3822.JPG107,5 KB · Okunma: 55 -
IMG_3823.JPG108,8 KB · Okunma: 56 -
IMG_3824.JPG91,1 KB · Okunma: 59 -
1.JPG169,2 KB · Okunma: 60 -
2 (2).JPG148,8 KB · Okunma: 56 -
2 (3).JPG72,1 KB · Okunma: 53 -
6 (5).JPG186,2 KB · Okunma: 54 -
DSC_0020.JPG87,4 KB · Okunma: 61 -