Scudo Sports

Bisikletlerim Çalındı / Kadıköy - Moda (Mosso yol+ Merida mtb)

Zorlu bas

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Merida
Selamlar, dün (3 Kasım 2016' da) kadıköy / moda sahil tarafından nenehatun sokaktaki evimde apartmanın içinde merdivene ve birbirlerine zincirli halde duran merida big seven 300 ve mosso 735 tca tiagra bisikletlerim çalınmıştır. Karakola şikayetçi olundu, ifade verildi, çevre apartmanların güvenlik kayıtlarına ulaşmaktayım şu an.
Tahminen öğle saatlerinde 11.00-19.00 arasında gerçekleşti. Ufak bir ihtimalle ise 2 kasım'da gerçekleşti ve ben farketmemiş olabilirim, ama sanmıyorum.

Mosso yol bisikletimina ayırt edici özellikleri:
Darbe almıştı, kadronun sol tarafında MOSSO yazısındaki 2 tane S harfinde de darbe izi mevcut, bir kısmı silindi, ortasındaki aluminyumu da ufak bir miktar görünmekte darbe nedeniyle.
Üst borunun üstünde ise 2-3 adet iğne başı büyüklüğünde boya kalkması var ama gerçekten küçücük.
Donanım standart. Kadro boyu 55 cm.
SERİ NOSU FDK00545 'tir. Lütfen bu model bisiklet alırken seri nosuna dikkat edin, seri nosu sökülmüş ise de direk şikayet ediniz.

Merida dağ bisikletimin ayırt edici özellikleri:
Kadro boyu 18,5".
Standart donanımdan farkları şunlar:
ön-arka aktarıcılar alivio-deore yerine acera-slx olarak yükseltildi.
elcikler sram, gidon boğazı rithcey ile değiştirildi. gidon boğaz kapağı ise markasız siyah bir kapak ile değiştirildi.
Frenler Tektro hdc 330 ile değiştirildi
lastikleri schwalbe marathon ile değiştirildi. dağ bisikleti lastiği gibi değil, kanallı yol lastiği gibi.
sele ise markasını hatırlamıyorum ama güzel ve rahat bir jelli sele ile değiştirildi ve üzerinde bir yırtık var idi, 2 adet siyah elektrik bantı ile çapraz şeklinde kapatıldı. elciklerin dış kısımlarında normalde kırmızı boynuz var idi, onları çıkarttığım için elcik süngerlerinin en dış kısımları elciği tam kapatmamakta.

İRTİBAT TEL: 0536 6544847 mesaj, atama veya whatsapp ile ulaşabilirsiniz.

Ekleme:
Merida'da görmüş olduğunuz yuvarlak gidon kapağı şu an mosso'da, üzerinde merida yazmakta.
merida'da ise markasız, simsiyah bir gidon kapağı mevcut.

Dosyalar

• IMG_3820.JPG
    IMG_3820.JPG
    201,2 KB · Okunma: 70
  • IMG_3821.JPG
    IMG_3821.JPG
    179,1 KB · Okunma: 59
  • IMG_3822.JPG
    IMG_3822.JPG
    107,5 KB · Okunma: 55
  • IMG_3823.JPG
    IMG_3823.JPG
    108,8 KB · Okunma: 56
  • IMG_3824.JPG
    IMG_3824.JPG
    91,1 KB · Okunma: 59
  • 1.JPG
    1.JPG
    169,2 KB · Okunma: 60
  • 2 (2).JPG
    2 (2).JPG
    148,8 KB · Okunma: 56
  • 2 (3).JPG
    2 (3).JPG
    72,1 KB · Okunma: 53
  • 6 (5).JPG
    6 (5).JPG
    186,2 KB · Okunma: 54
  • DSC_0020.JPG
    DSC_0020.JPG
    87,4 KB · Okunma: 61
  • fotoğraf 1.JPG
    fotoğraf 1.JPG
    115,3 KB · Okunma: 57
  • fotoğraf 5.JPG
    fotoğraf 5.JPG
    127 KB · Okunma: 55
Scudo
@frost teşekkür ederim, umarım.
çalıntı ilanlarına üzülüyordum tabi ama yeterince empati yapamamışım hiç, bunu farkettim. şiddet yanlısı biri değilim ama verin bana o çalanı, ağzını burnunu kırayım sinirimi çıkarayım istiyorum sadece. o kadar kötü bir hismiş ki. bisiklet ulan bu, herhangi bir nesne değil, yaşam tarzı bu. bunu çalıp kazanacağın 500 1000 tl ailenden sevdiklerinden senden çıkar inşallah or**** çocuğu diyor insan..
kusura bakmayın olay daha yeni, ağzımı bozdum...

Gecmis olsun. Kotu bir histir gercekten. Umarim bir sekilde bulursunuz

Geçmiş olsun mu desem, başınız sağolsun mu bilemedim. Bisiklet çalınması çok yaralar insanı. Ağlatır hatta. Bir yakınını kaybetmek gibidir. Benim de çocukken 2 bisikletim çalındı.

Bisikleti apartman içine koymayın, dükkan önüne kilitlemeyin. İşteyken dükkana ya da ofise ya da bir depoya koyun, eve gelince de evin içine alın.

H I R S I Z A K İ L İ T D A Y A N M A Z.

apartman içini güvenli sanırdım, maalesef böyle acı şekilde tecrübe ettim güvenli olmadığını, yapacak bir şey yok, hatalarından öğreniyor insan.

En kısa zamanda bıraktığınız gibi bulunur inşallah.

@urungu_ inşallah öyle bulunur tabi, ama bulunsun da, bıraktığım gibi olmamasına razıyım, yeter ki çalan yakalansın cezasını çeksin. çok teşekkürler dilekleriniz için.

• Beğen
Tepkiler: urungu_
Keşke çekse. Yakalansa bile ülkemizde an itibarıyla geçerli olan kanunlara göre karşılığını görmeden salınır zannediyorum. Yine de gün doğmadan neler doğar misali tekrar geçmiş olsun.

Geri