Şerif Feridun
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.099
- İsim
- Şerif Feridun
- Bisiklet
- Carraro
Hiç denk gelmedim .Konuya bende bir soru eklemek istiyorum shimano xt v frenlerinde power modülatör adında bir şey var bildiğim kadarıyla çok hafif sıkma ile yavaşlatmalar yapıyormuş kullanan bilgisi olan var mı ?
Konuya bende bir soru eklemek istiyorum shimano xt v frenlerinde power modülatör adında bir şey var bildiğim kadarıyla çok hafif sıkma ile yavaşlatmalar yapıyormuş kullanan bilgisi olan var mı ?
öncelikle abs fren sistemini acıklayayım bıldıgım kadarı ıle abs yani Antilock Braking System sistemın çalışma prensibi sanıyede 18 defa balatalara baskı verır çeker bu da demek oluyokı o arkadasınızın sanıyede 18 defa fren kolunu pompalaması gerekır bunuda manuel sıstemle kesınlıkle yapamaz umarım acıklayıcı olmustur
öncelikle abs fren sistemini acıklayayım bıldıgım kadarı ıle abs yani Antilock Braking System sistemın çalışma prensibi sanıyede 18 defa balatalara baskı verır çeker bu da demek oluyokı o arkadasınızın sanıyede 18 defa fren kolunu pompalaması gerekır bunuda manuel sıstemle kesınlıkle yapamaz umarım acıklayıcı olmustur
Ahanda bi süper zeka yine geldi, ilk kayit günü ilk mesaji oda malesef yorum falan yazma yok sadece 2012 den bir kalma bir mesaji alinti yapmis. Bunlar üye sayisi artsin diye sistem tarafindan uygulanan hayali üyelermi anlamadim gitti.