Scudo Sports

Bisikletle Uludağ'da Kar Keyfi...(..buyrun fotoğraflar..)

Tebrikler arkadaşlar. Güzel olmuş. :) Şansınıza güneşli ve açık bir hava denk gelmiş, kaza da yaşamamışsınız sevindim.

Yalnız Elman'ım fotoğraflar Trek kokuyor. Okan abi boş durmamış yine :D :p

Niko bizleri de davet ettiğin için teşekkürler. Etkinliğin bayramda olacağını etkinlik gününde öğrendim. Gidiş-dönüş otobüslerde sıkıntı olacağı belliydi. Neyse bakalım. İlk fırsatta bi Eskişehir-Karacabey var planlarımda. Oralara gelmişken Uludağ'a ve sizlere de tekrar bir merhaba deriz inşallah. Uygun olursanız hepberaber cö yapıp kaçarız :D :p

• Beğen
Tepkiler: grikartal
Scudo
beyler tekrar soyliyeyim havanin gunesli olmasi ve fotolardaki yuz ifadeleri gene bende keskeler yasatti.

harkulade ve unutulmayacak bir gezi olmus herkezin bacaklarina saglik :)

• Beğen
@eYa

eyvallah dostum ne demek sizleride aramızda görmek isterdik
yapacağınız uzun turlardan önceden haberimiz olsun

• Beğen
Tepkiler: eYa
@msd_57

keişke dostum keşke gelseydin,yormadan kasmadan tadını çıkara çıkara yol aldık. ama ne yapalım başka sefere artık

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Selam Grup,

Arkadaşlar çok istememe rağmen sevgili dostum niko yada belirttiğim gibi,başka programım olması dolayısı ile gelemedim herkesi sağ sağlim döndüğü ve güzel Gezi için tebrik ediyoruum;)

Ben de 1 Doğa sporcusu olarak Isparta Eğirdir de 3 günlük faaliyette idiim:) ...Komando ların Eğitim yaptığı alanlarda komando iniş çıkışları yaptıık:D

1. Gün - Balkırı yaylası,Yukarı Gökdere köyleri arası 20 km

2. Gün - Sipahiler köyü yakınlarına kadar st paul ( kral yolu ) takiben harika 1 kanyon geçişii 7,5 km

3. Gün - 2650 mt Davras Dağı tırmanışı 2100 mt kadar çıkış ve dönüşşş

Müthişşş 1 keyif anlatamam arkadaşlar yaşamak lazım:p

ve bu programı bitirme pahasına komando iniş,çıkış,trek ve tırmanma faaliyetleri sırasında baş parmağımı zedelememe rağmen bitirdim.15:00 de Isparta'dan yola çıktıık 23:00 de İstanbul'daydım.:)

Sabah doktora gittim iç kanama olmuş,parmak şiş,tırnak mosmor sanırım düşer dedi.Heyecan macera ugruna sakatlandım ama değdi.İnşallah en yakın zamanda aranızdayım arkadaşlarım,dostlarım;) ......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: candede ve msd_57
fotolar hakkaten cok guzeller, yazdan sonra birde kış halini tattınız bu yolun tebrikler. ilk bikac foto bugulu cıkmıs, sanırım arabadan cıkar cıkmaz makina sogumadan cektiniz objektif buğu yapmıs. 5 dakika bekleyip makinanın ortam sıcaklıgıyla eşitlenmesini beklerseniz bu sorunu yasamazsınız. tekrar yayınladıgınız fotolar için tesekkurler

Alperen dostum daha yola çıkmadan zincirimin kopması ve teknik problemler yaşamam beni baya ilk başlarda olumsuz etkiledi ama senin varlığın sadece beni değil ekipteki hepimizi rahatlattı diyebilirim.
aramızda konusunda uzman bir arkadaşımızın olması bizi tetikledi.
artık turlarda yakandayız sen nereye bizlerde oraya.

• Beğen
Paylaşım için teşekkürler.. Yaa birde video çekilmişti diye hatırlıyorum ama ?

evet deniz yaw bende öyle hatırlıyorum :rolleyes:
video çeken çabuk yüklesinnn :boese157: :boese157:
şaka şaka heyecanla beklemeye devammmmm :D

Sağol Niko hepimiz uyum içerisinde davrandık ve geride kimse kalmadı. Önümüzdeki bi kaç hafta içinde yeni yerlere gidelim. Haydariye macera 2 planlarımız içinde. Eğer kaybolmayı yolara devrilen ağaçları yolları kesen dereleri diz boyu çamuru göze alacak arkadaşlar olursa eylence kaçınılmaz olur...

• Beğen
abi muazzam parmak gene ortada :)

nasip olursa listede ki yerimi simdiden hakirlarim

@Soner Sarıhan

soner ağbi diğer sefere senide aramızda görmek isterizzzz :winkenlux :winkenlux

@Alperen

ayy.. okurken içim kıpır kıpır oldu, severim böyle gezileri.
ayrıca fotolar için teşekkürler. daha çok foto olmalı :rolleyes: diye bekliyorum;).
yokuşu en önde çıkan arkadaşlar kaç dk. da kaç km çıkmış oldular?

Nikoo.. bu parnak:D senin mi? tuttum ben onu :)
http://img165.imageshack.us/img165/3433/dsc00112qr9.jpg

Biraz kısa ve kötü çekilmiş ama iniş boyunca zeminin ne kadar kaygan olduğunun göstergesidir :)

• Beğen
Tepkiler: Selay Yaman
Geri