Scudo Sports

Bisikletle ULUDAĞ'da Kar Keyfi (22 ARALIK 2007)

fatıh abı nasılsın saygılarr abı bence iinşte bır bölümü asfalt olan yerde dişli lastık kayar bu ben gelıcek arkadaslara belırteyım...!lastıkler silik olsun we az dıslı olsun ama o goün ınerken dersenız egerkı ınişin büyük bır kısmı arazı o zaman haklısn olurya ınerken hawa günesli olur ama yerler ıslak olur lastıkler(dişli) acayıp kayar(wirajlarda)bılıdigın üzere bızım uludagin wirajları teknık tır abı(merkez kaç kuwwetının dısına cıkan olursa:eek: ) wıraja açılı gıremeyen olursa sonra üzülürüz sen benı anladım abı :D saygılar abı tesekürler .....
ben yol bisikletımle cıkmayı düsünüorum abı....!

Scudo
@Fatih Özgenlik

işte buna kALKIŞ derimm:))eyvallh fatih,bu çok ii bir haber teşekkürler,gezinin güzel geçtiğini de duymak da güzel,eee birkaç gün kaldı gelmemize:):)bizde sizler kadar inan sabırsızlanıyoruz orada olmayı ve hep beraber o havayı teneffüs etmeyi,herşey için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
nıkocum, önemlş ve güzel bir gelişme var:)bugün kızıltopraktaki VELESPİT bisiklet mağazasındaydım.orada ki alperen arkadaşımız la konuştum bugün. oda geliyo,ama en güzeli de şu sayfann üst kısmında reklamlarındaki landrover jip le gitmeyi planladık,hem daha hesaplı hem de abı ekşın işte:)safari yaparız,yalnız 10 kişilik bir yer mevcut,alperen dahil,zaten sürekli böyle tur düzenledikleri için jip de 10 bisiklete göre taşıyıcı var yanı mevcut,ona göre cok acil olmakla beraber jip gelebilecek arkadaşların listesi lazım,kişi başı gidiş geliş 35 ile 40 ytl arası,feribot dahil,yalnız gece gidilecek,sabah erken orda olmuş oluruz.yanı cuma gecesi.benle beraber 3 kişi listele,ünal,ceko ve ben,geriye 6 kişi kalıyor.ama kesin gelebilecek arkadaşlar olsun,yanı alperene mahcup olmayalım sonra.yok işim cıktı yok ben gelemedım kımse alınmasın sonra.sabh erken orda oluruz dedım ya,sabah 5,6 gibi orda oluruz,sıcak corba içer arabayı bıryer park ader ve buluşma yerinde aynı saate oluruz,bursalı arkadaşlarla buluşup start verilecek,senden yarın yanı pazartesi günü haber beklıyorum,liste dahil.onnumara bir geziolcak:):)

@grikartal

Araçta yer varsa 3 kişide biz varız. Telefon numarası varsa lütfen yazın haberleşelim. (Engin YILDIZ, Recai ERTAŞ, Mehmet ÜLKÜ) Liste varsa bu isimlerle bizde dahil olalım.

@xtc_semih

semih,ciidi ye alalım ama şuda var.slick lastikler tırmanışta milleti illallah etirir.çekiş çok zayıf kalacaktır buzlu ve karlı zeminde.zaten inişte ahım şahım bi hız yapılmayacak, gayet yavaş ineceğiz herkezin can güvenliği açısından.
arkadaşlar daha önce konuştuumuz gibi inişin bi kısmı arazi olup 1000 m rakımdan itibaren şehir merkesine yapılacaktır....

• Beğen
Tepkiler: grikartal
harikasın dostum okan

evet arkadaşlar İstanbul ulaşımı için Velespit Bicycle Shop&Service'in katkıları ile Okan ve Atilla arkadaşımızın yapmış oldukları
görüşme neticesinde İstanbul'dan Velespit Bicycle Shop&Service ait olan arazi aracı ile Uludağda Kar Keyfine gidiyoruz.
Listemizin son durumu aşağıdadır.
Listemizde 1 kişilik yerimiz kalmıştır.İstanbuldan kesin gelmek isteyen arkadaşımız olursa bizlere ulaşsın.

1. Msd_57 (İstanbul Avrupa)
2. hızlı (İstanbul avrupa)
3. grikartal (istanbul
4. Engin YILDIZ(İstanbul Avrupa)
5.bluebike (İstanbul avrupa)
6.serda (İstanbul avrupa)
7.cengiz (istanbul avrupa)
8.Recai ERTAŞ (İstanbul Avrupa)
9.Mehmet ÜLKÜ (İstanbul Avrupa)

Not:bu liste sadece araç ile ulaşım içindir.

• Beğen
Tepkiler: engin engin
Selamlar Arkadaşlar ;
Öncelikle bu güzel organizasyon için sizlere teşekkür etmek isterim.
Okan arkadaşlarımız ile pazar günü yaptığımız görüşmede Landrover ile gitmemiz hem ekonomik hemde eylenceli olacağı için ulaşımda sizlere yardımcı olmak istedik. Bu güzel organizasyonda bulunmakta ayrı bir zevk olacak bizim için. Gidilecek yer zorlu ve performans gerektireceği için bizimle gelecek arkadaşlar enerjilerini tırmanışa saklama imkanı bulabilir :) Araç 11 kişi ( şöför dahil) 13 bisiklet kapasiteli. Bizimle gelemeyecek fakat kendi araçları ile gelmek isteyen arkadaşlar ile konvoy şeklinde gidilebilir.

@Engin YILDIZ

Engin hocam. Bu gün rezarvasyon olayını halledicem.. eğer siz 3 kişi kesin gelicekseniz. 2 adet iki kişilik oda ayarlanır diye düşünüyorum. aşağıda msn adresim ve cep telefonu numaralaım mevcut.gün içinde ulaşırsanız çok memnun olurum.

kolay gelsin

slm elman abı tamam kızma yaaaa:D
bende zaten yazdım okuman lazım egrkı arazı ınısı olursa haklısınız da olmazsa
benım dedıgıme gelırsınız abı ankara gezı ne oldu ?
zaten abı bende kı kar(çiwili)lastıklerle tırmannıcam allah dıer arkadaslara kolaylık wersın :D

• Beğen
Tepkiler: bicyclist
@Alperen

UNUTMADA EKLEMEK İSTİYORUM:VELSPİT E VE BAY ALPEREN E:ilgilerinden dolayı ayrıca sonsuz teşekkürler....sizleri herzaman yanımızda gömekten onur duyuyoruz,hoşçakalın

@xtc_semih

kardeşim,sen bizleri galiba mahalle de oyun oynayan çocuk zannettin.:)işi elman abine,fatih abine ,ahmet abine ve diğer abilerine bırak ki elman abinden fırça yeme,yine de önerin için sağol kardeşim..alnıma sakınn nacizane öğüt

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
@aurora79

Kardeşim kusura bakma mesajını yeni okudum, Sevgili Alperen'in aracında sağolsun Hızlı arkadaşımız 3 kişilik yer ayarladı bizim için, grup olarak gitmek eğlenceli olacaktır. Kısmetse Bursa'da görüşmek üzere. saygılar.

@hızlı

nikocum :SERDA yı listeden çıkar,sanırım iki kişilik yer daha var başka gelmek isteyen varsa sana bilidirsin,buluşma yerimizi ve saati yazıcaz arkadaşlarr,alperen le irtibattayım,oda kendini ona göre ayarlıcak,ama jip le gideceğimiz kesin,herkese bol selam

arkadaşlar ya yazılarını okumaktan yazmaya zaman bulamadım.. Sesim çıkmıyor diye gelmeyeceğimi falan düşünmeyin bende orada olacağım Allahın izniyle hadi bakalım görüşmek üzere :)

• Beğen
Tepkiler: grikartal
Selam arkadaşlar ;
Şimdilik 8 kişi bizimle geliyor görünüyor. Bir kişilik daha yerimiz var. İşin aslı 2 kişilik yer var dilerseniz. Ama o zaman eşyalar kucağımızda olacak. Kendi araçları ile gelmek isteyip konvoya katılmak isteyen arkadaşlar olursa bizim araca bisiklet alabiliriz +3 bisiklet sığabiliyor.

Ben de gelmek istiyorum ama benim bisikletim tur bisikleti (Trek 520), lastikler de pek kalın değil. Acaba sorun çıkar mı?

Velespit Biciycle & service Aracı ile Uludağ'a gidecek arkadaşlarımızın güncellenmiş listesidir.

1. Msd_57 (İstanbul Avrupa)
2. hızlı (İstanbul avrupa)
3. grikartal (istanbul
4. Engin YILDIZ(İstanbul Avrupa)
5.bluebike (İstanbul avrupa)
6.cengiz (istanbul avrupa)
7.Recai ERTAŞ (İstanbul Avrupa)
8.Mehmet ÜLKÜ (İstanbul Avrupa)

Geri