Scudo Sports

Bisikletle Türkiye, İran, Dubai, Hindistan, Nepal ve ...

@Eser Sevinç

eğer isterlerse ben yapabilirim bağış butonunu bu arada yaparlarsa bağış yaparım 20-30 tl

Scudo
bu arada k.maraştan geçerseniz sizi burada ağırlamaktan çok mutluluk duyarım

Herkese yorumları icin teşekkürler az once Çanakkale'ye vardık. Websitesi hala yapılıyor paypal olayını da söyledim arkadas ekleyecek. O zamana kadar bizi Facebook.com/radandu adresinden takip edebilirsiniz.

Takipteyiz elimizden geleni yapmayada hazırız....İyi yolculuklar.

Hayırlı yolculuklar. Kazasız belasız gidip gelin.
Ufak bir turda bile sonunun nasıl geleceğini düşünüyorum ben. Sizlere imreniyorum :)

@mehmet ertuğrul duyan

Hocam takip edemedim , yeni gördüm konunuzu.İzmire geldiniz mi bilmiyorum ama geldiğiniz zaman görüşmek ve sizleri ağırlamak isterim...)

@Ali Aşkar

daha oraya kadar gelmedilerde facebook sayfasından takip edersen onları nerede olduklarını öğrenirsin :)

Dün eski foçada kaldık. Bugün İzmir sehir merkezine geleceğiz. Birkaç gun kalmak istiyoruz. 0535 634 03 18 bu numaradan ulaşırsanız seviniriz. Herkese tesekkur ederim. Tur gayet iyi gidiyor.

Hehe Arkadaşlar ile buluştuk , konuştuk.Kalıcak yer bulmuşlar , şansımı kaybettim :) Bir şeyler ikram etmek istedim fakat çoktan içmişler , yemeğe götürmek istedim , başka bir arkdaşlarına söz vermişler :) Çok şansızım.Beni kabul ettikleri için teşekkür ederim.Bir şey olursa her an mesaj atmanız yeterli. Sağlıcakla kalın , yolunuz açık olsun...

doğa can nerelerdesin ses var artık :)

Facebooktan görebilirsin bahadır izmirdeydiler en son :)

ah su facebook :) illa bi hesap actıracaksanız yok haklı davamdan vazgecmeyecegim :)

Nerede olduklarını merak edenler facebook sayfalarından bakabilirler...

Bugün Fethiye'ye doğru gidiyoruz. İnternet sitemiz de güç bela acildi sonunda. Orada bir bağış butonu var, bilginize.
Radandu.com

Doğa Can ve Simru Ankara'ya gelmiş, henüz kendilerine ulamaşamadım ama hazır burdalarken görüşmeye çalışacağım

@Doğa Can Yaman

İranda Ufuk abi var. Julfa da oturuyor.. Sizi karşılayacak bakalım eğer ulaşabilirse. Konaklama v.s..

Faceden haber ettim mesajı görür inşallah.

Ufuk abi Doğayı misafir etmiş bile. :)

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/555086_10202913803234543_1572198506_n.jpg

(link)

Ufuk abi ile İstanbul da tanışmıştım geçen yıl. Kendisi İrana taşındı.
İyi ki tanışmışım çok mutlu oldum resimi görünce.

Yolunuz açık olsun, kazasız belasız pedallamalar.
Aynakolunuz zeval görmesin.

Geri