Scudo Sports

Bisikletle İran - Pakistan - Hindistan

Scudo
ben bu topiği niye yeni görüyom? Değerli dostlarımın fotoları bile çıkmış. Allah yollarını açık rüzgarlarını arkadan eylesin. Kendilrine ve vesile olan serkana teşekkürler.

hocam yolunuz açık olsun, fotoğraflara bakarken ne kadar mutlu oldum ve imrendim size anlatamam.

abi bravo, tebrikler felan kelimeler yetersiz. çok duygulandım nedense birden ama çok şanslısınız bir çift olarak bu yolculuğu yapabiliyosunuz ne kadar imrendim anlatamam. abi yalnız sormadan edemeyeceğim bi şey var bu dış lastikleri arka bagaja bağlamışsın bunların katlanan modelleri de var biliyosun. hoş seninkiler de pek sorun yaratmıyodur sanırım... yolunuz açık olsun selamlar...

Sevgili Dostlar, yolunuz açık, sağlığınız ve keyfiniz yerinde olsun... Kalbimiz sizinle...

Ne güzel birşey bu yahu... :) Yolunuz açık olsun.
Off be... Ben daha çook turlar takip ederim bu pc karşısında. :S

İmza:Özgüven yoksunu, örnek Türk genci. :)

İnşallah aksilik çıkmadan bitirirsiniz turu.Tüm bisikletçiler yanınızda.Yola devam...

İnşallah sağlıklı,kazasız belasız bitirirsiniz bu turu,Allah yardımcınız olsun,kolay gelsin...

Allah yar ve yardımcınız olsun değerli adaş abicim. Çok zorlu gibi yolculuk inanın resimleri görünce ve yazıları okuyunca tüylerim diken diken oldu. Bisikletinizi ön maşasında bile yük var gerçekten bravo

Bu uzun ve yorucu turunuzda sizlere başarılar diliyorum.Umarın kazasız bir şekilde turu tamamlarsınız.resimler için teşekkür ederim devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Sizlere iyi şanslar

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
kolay gelsin hayal gibi birşey . Kimeleri hayal eder , kimileri yapar. ne mutlu başarabilenlere ve size ..

Yedi göbek torunlarınıza malzeme topluyorsunuz . tebrik ederim kolaylar gelsin

• Beğen
Tepkiler: gizer
birçok kişinin hayallerini gerçekleştirebiliyorsunuz,tebrikler.;)
bu uzun yolculuğunuz da başarılar dilerim.
güzel haberlerinizi bekliyoruz

Değerli arkadaşlar, çift olarak başardıklarınız bizim için güzel birer örnek. Özellikle benim için. Ben biraz kendime güvenebilsem biz de çift olarak ufaktan böyle turlara başlamayı düşünüyoruz. Gerçekten sizleri tebrik ediyorum. Bu sıcaklarda bu iş çok zor ama sizler de zoru seviyor gibisiniz. Kolay gelsin...

Tebrikler dostlar. Kazasız, zevkli sürüşler. Önemli olan bu yola karşı basit gibi görünen o, ilk pedalı çevirebilmek. Zaten iki kişisiniz ve arkada da bisikletforum. Baya bir kalabalığız işte. Bol bol resim çekin. Hayat işte bu.

4gün tatilim olsun Amasya'ya yada Ankara'dan Mersin'e, Silifke'ye gidecem ya. Bekliyoruz.

bu konunun forum girişinde duyurulmasından duyduğum memnuniyeti belirtir,ilgili yöneticilere teşekkür ederim

Sağlıklı kazasız ve sorunsuz yolculuklarınızın devamı dileğiyle yolunuz açık olsun.. Eşinizin İran'daki kıyafeti yakışmış, sicaklar da biraz sıkıntı çekecek ama bu güzel ve meşakkatli yolculuğa da değer..

Her şeyin gönüllerinize göre olması, kolaylıkların ve şansınızın bol olması dileğiyle TÜRKİYE'DEN ' iSTANBUL' dan S e v g i l e r..

Geri