Scudo Sports

Bisikletle İran - Pakistan - Hindistan

Teşekkür edilecekler listemizin büyümesi hepimizi sevindirecektir sanıyorum.

Yolculukla ilgili ihtiyaçlarımızı ( tum bisiklet malzemelerimizi ) karşılayan Aslı bisiklete, Sacit Emanet Bey e.
Bisikletlerimizin alımına katkıda bulunduğu için Bursa Nilüfer Belediyesine, yerel gündem müdürü Mehmet Kartal a ve belediye başkanı Mustafa Bozbey e,
Çadır , mat, GPS, telsiz ihtiyaçlarımızı karşılayan Zirve dağcılık kulübü ve başkanı Orhan Kozan beye.
Almanya dan bagajlarimi alip gonderen canim ablama.
Bisikletlerimizi alırken ( hemde son gun ) :) indirim uyguladığı için Marintek firmasına,
Kendi kişisel bagajlarını veren , giyim malzemelerimiz ve bazı ihtiyaçlarımızı karşılayan Yeşil Bisiklete, Gursel Akay a.
Dönüş uçak biletimizde indirim uygulayan THY na.
Camelbacklerimiz veren Dogaspor Bursa magazasına,
Kendi lastik setini gönderen Mesut Girgiç ve Behçet Atınç beylere.
Basın desteği veren Bursa Hakimiyet çalışanlarına. Volkan Sepetciogluna, Dilhun Gokce ye.
Mp3 çalar ve ses kayıt cihazı gönderen İslam Gölge beye,
İlk yardım malzemesi ve ilk yardım kiti gönderen Aydın Sahin beye,
Her türlü tıbbi ve moral desteği için Ediz Tevfik beye,
Sürekli moral takviyesi yapan Serkan'a , Çağrı'ya, Fatih e , Elman a, ve unuttuğum ve buraya yazamadigim için beni affedecek tüm dostlarımıza tekrar teşekkür ediyorum.

Yarin Pakistan etabina basliyoruz.

İslamabad - jhelum 130 km
jhelum - Gujranwala 110 km
Gujranwala - Lahore 80km
Gujranwala - Lahore - wagah ( pakistan - hindistan sınırı ) 100 km

Selamlar.

Scudo
selam
tek kelime ile harikasınız
size yol buyunca doyumsuz
pedallar diliyorum
işde ben buna rüya derim
kendinize cok ama cok iyi bakın
bizi habersiz bırakmayın
yediginiz icdiginiz sizin olsun
bize yaşadıklarınızı anladın

gecen yayınladıgım bisiklet özgürlükdür
gezisinde
france ciftin yaklaşık olarak 4.5 yıldan beri yollarda
olmaları bisikletin nekadar tutkulu oldugun bir kez daha gördüm
hadıra olarak verdikleri bu resmi sizlerle paylaşmak isdedim
http://img505.imageshack.us/img505/1504/ooem0.jpg

Sevgili Soner ve İnci;

Sizleri canı gönülden kutluyorum. Gezinizi başarıyla tamamlamanızı dört gözle bekliyoruz. Biz bisikletseverler manevi desteğimizle sizin arkanızdayız. Bu arada gözlemlediğiniz fakirlik ve fukaralığı okudukça halimize şükrediyorum. Tanrı sizlerle birlikte olsun. Aman kendinize dikkat edin.

Sevgilerimle

MFG(+)

Allah yolunuzu açık etsin kazasız belasız sürüşler dilerim..

yolunuz açık olsun gerçekten çok büyük bi iş çıkartıyorsunuz teşekkürler

az kaldı, ha gidiyoruz ha gitcez, zaman da iyice daraldı derken yolu yarıladınız bile. sizin adınıza o kadar seviniyorum ki anlatamam. harikulade birşey yapıyorsunuz. iyi ki de yapıyorsunuz. yüreğim sizinle sevgili Soner ve İnci.Yolunuz açık olsun. Fotoğraflar da gelmeye başladı, Serkan'a da burdan teşekkür ediyorum fotoğrafları aktarmaya başladığı için... merakla bekliyoruz devamını...

Allah yolunuzu açık etsin arkadaşlar...fena halde imrendim bir çift olarak böyle büyük bir hayal için yola çıkmanıza. bu hayali gerçekleştirmek ancak şanslı birkaç kişinin başına gelebilir...Şansınız bol...yolunuz açık olsun...her türlü olumsuzluktan uzak günler geçirmeniz dileğimle...

Soner abimi ve eşini kutluyorum, dualarımız sizinle.
Ayrıca bu konuyu anasayfadan duyuran site yöneticilerine de teşekkür ediyorum.

valla helal olsun mükemmel bir tur yaa peki o bisikletlerin ağırlıkları nedir acaba

Merhablar.Çift olarak yapılan muhteşem bir gezinin paylaşımları için çok teşekkür ederim.Gülüşlerinizdeki mutluluk beni alıp bambaşka diyarlara götürdü.Mutluluğunuz hiç bitmesin.Mutlu kalın.Saygılarımla.

Abi sana ve eşine Allah kolaylık versin.Yurtdışı gezilerinde forumda ilksiniz zannedersem.Tebrikler.

alla yolnuzu ızınızı acık etsın arkadaslarım pedalların gucunu herkes görsun samsundan gecerken ısallah haberım olur burda sıze yardımcı olurum

kolay gelsin,
daha önceden haberim olsaydı,iranla ilgili,bol bilgi verirdim,,

Yolunuz açık olsun. Gezinin her anını doya doya yaşayın. Böyle bir gezi insanın hayatında kaç kez başına gelir ki?
Resimler için teşekkürler. Görüşmek üzere.

Bende yeni gördüm gerçekten çok hoş bir amaç çok güzel bir organizsayon dualarımız sizinle

Helal olsun diyorum muhteşem bir gezi. Yerinizde olmayı çok isterdim. Yolunuz açık olsun.

Helal olsun. Allah yolunuzu açık etsin, kazadan beladan korusun. Başarmakta olduğunuz çok büyük bir şey. Söyleyecek söz bulamıyorum.
Dualarımız sizinle.
Hayırlı yolculuklar

İnci & Soner Sarıhan ve Serkan Taşdelen,
Sizler yurtiçi ve yurtdışında pedal çevirerek amaçladığınız yolda ilerliyorsunuz.
Bizlerde bu forumdan ilgiyle takip ediyoruz.

Kalbimizdesiniz, yolunuz açık olsun.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Geri