Bilal Abdul-jabbar Keita
Aktif Üye
- Tepki
- 109
Şahsım adına çoğunluğu şehir'de olmak üzere uzun dönemdir günlük hayatta sürekli bisiklet kullanan ve güvenlik açısından her ne koşulda olursa olsun yanımızdan kolay kolay ayırmayan ve kilit olayını bir kenara atıp gözümün yanından ayırmamaya gayret göstermekdeyim ... Üst seviye ,alt seviye olayına girmiyorum ,, Herkesin bütçesine göre altındaki bisiklet değerlidir ve bir çoğumuzun da bunu bu şekilde yaptığına inanıyorum ... Market'lerde işinin kısa süreli yapıp çıkacağın zeminde bulunan işyerlerinde, ve dahası açık alanlarda bile bu yasak kelimesi ile karşılaşmak zorunda kalırsın ve sonuç da yoğun bir tartışma içine girersin ...
Yine en son İstanbul'da Yeşilköy tur dönüşü Gülhane'de Mola verdim ... Kırmızı şerit olmayan yeşil alana girdim ve arkamdan gelen düdüklerle gelen 2 bekçi benim burda durmamda sakınca olmadığını fakat Bisikletin Yeşil Alan yerine beton zeminde olması gerektiğini söylediler .. Gerekçe İst.Büy. Elemanlarının kendilerine sürekli uyarı yapmasıymış
) Gülermisin Ağlarmısınız bu tür söylemlerede , Özgürlüğümüz halkımızın büyük çoğunluğuna sanırım aşırı marjinal gelip yetkili oldukları zaman bunu yasak kelimesiyle eşleştirmek bizlere karşı kendilerince bir gurur meselesi haline getirmek eziklik pskolojisinin başka tanımı olmuş oluyor sanırım ... Geçen Yılda Marmaris Turunda bir özel güvenlik'le bu konu yüzünden karakolluk olmuşduk ... Şimdi Bu tür olaylara onlar'ın gözünden nasıl görünüyoruz ki onların bir haklılık payı ortaya çıksın ? Buyrun yazın Arkadaşlar .. Onlarada bir haklılık Payı verelim ...
Yasak diye apar topar bütün güvenliğin telsizlerini kitlediğim o 2 fotoğraf !!! sanırım çok oluyoruz

Yine en son İstanbul'da Yeşilköy tur dönüşü Gülhane'de Mola verdim ... Kırmızı şerit olmayan yeşil alana girdim ve arkamdan gelen düdüklerle gelen 2 bekçi benim burda durmamda sakınca olmadığını fakat Bisikletin Yeşil Alan yerine beton zeminde olması gerektiğini söylediler .. Gerekçe İst.Büy. Elemanlarının kendilerine sürekli uyarı yapmasıymış
Yasak diye apar topar bütün güvenliğin telsizlerini kitlediğim o 2 fotoğraf !!! sanırım çok oluyoruz