Scudo Sports

Bisikletle giderken en korktuğunuz anlar?

Scudo
@kcuk_

evet avni 8 ay dolmasına karsın hala 2 dişim oynuo.artık en cok korktugun şeylerden bırı halıne geldı yayalar.ne zman bisikletle o yoldan gecsem tırıs tırıs oluom. birde yıne o carpmanın etkısıyle bazen patikadan filan inerken düşme korkusu var içimde atamadım bi türlü şu korkuyu. :boese157:

Benim de en korktuğum anlar çok dalgın olduğum anlar. Bir keresinde bu dalgınlığım yüzünden takla atmıştım. Sabah daha yeni uyanmışım bisikletle bakkala gideyim dedim. Gözler yarı açık, yolda oturan kediyi son anda fark ettim ve ön frene asıldım o zaman da amortisör de yoktu bisiklette kedinin üzerinden süzülerek takla attım. En ilginç anı yerden kalkıp kediye baktığım da hala orada oturuyordu. Kıpırdamamış bile yerinden. Sanki benle dalga geçti.:D

Sabuncubelinden inerken..zaten ön frenin bozuk olup..arka freninde inme anında bozulması..

@kcuk_

O düşünce pekte iyi bir düşünce değil. 1 düşünürsün 2 düşünürsün allah korusun 3. ü de düşünecek halde olmayabilirsiniz...

caddebostan sahilinde pedala kitli bisiklete binmek...
bisikletimin çizilmesi...(çizildiginde dahi oturup başında aglamıştım,kendime inanamadım ama anladımki o benim için kalbi kırılan bir canlıya donusmus)

bide tek ayak pedala kıtlı tek ayakta yerde,denge kaybedip yere iniş yapmak:)

Bir keresinde dağda hızlı bir inis yaparken gidonum kırılmıstı düşeceğimi hissetmistim ama o anki duygu inanılmaz kalp atışı birden hızlanıyorr ama neyseki kurtardım tek zaiyat gidon oldu.

bisikletimin ilk günlerinde yokuş aşağı 40--45 iniyodum önümdeki şahin marka aniden yavaşalyıp sokağa dönmeye başladı.

bunda korkulacak bi şey yok fren mesafesi yetiyodu

yanlız arka teker havaya kalkık şekilde yavaşlıyomuşum :D epey gitmişimn öle

anlyınca çok tuhaf olmuştum :D

arabaların yannından giderken salağın birinin :boese157: ansızın kapıyı saliseler içinde açması ve benim kapıya gömüşüm.:mad: ..hızlı bir şekilde gömüşüm sonra çıkan kavga :Skull-175

Biraz daha ekleme yapayım:

* Duran ve hareket eden araçların arasından önüme aniden fırlayan manyak yayalar. Bir gün İzmit İnönü Caddesi Çocuk Parkı yakınları mevkii yeni başlayan yağmurda son derece kaygan olmuştu. Dur-kalk modunda ilerleyen trafiğin sağı boştu ve orada 35 gibi bir hızda seyrediyordum. Araçların arasından dayının biri fırlayıverdi. Son anda yavaşladım ve dayıya hafifçe çarptım. Dayımız benden özrü dileme moduna geçti ve beni çok şaşırttı.

* Kask takmayan, kurallara uymayan diğer bisikletlilerden de çok korkarım. Önümde yavaş ve yolu ortalayarak gidip yolumu engelleyenlere DİKKKKATTTT! diye uyarı veririm ve bunlar aksine korkudan benim önüme resmen atlayıp, ani fren yapmama sebep olabilirler.

@penelope

yarın yine kent ormanına agidecekmisiz ben bugun gittim ordan indim gecen seferki kadar tırsmadım da yarın gorusuruk :)

Herhangi bir aracın beni sıkıştırması ve kaldırım ilke aracın arasında sıkışmak off çok korkunc birşey.....Umarım kimsenin başına böyle tatsız bir olay gelmez...

Hatırlamak istemediğim bir olay: Gecenin bir yarısı, bomboş yolda manyağın teki beni arabası ile duvar arasına sıkıştırmaya çalışmıştı. Yokuş çıkarken yavaş yavaş yaklaşıp böyle bir şey denemişti. Korkmuştum.

Sonrasında gözüm karamıştı ve köşeyi dönerken yetişmiştim. Ayrıntıyı geçelim, kendimden korkmuştum. İyi ki silah taşımaya karşı birisiyim.
Bu olay bisiklete yıllarca ara vermeme neden olmuştu...

valla köpek değilde ben sudan korkuyorum çok bu ara iki kere dönüşlerde suda kaydım asfalt üzerinde tırsıyom :)

ben bisiklete binerken encok bayan suruculerden korkuyom valla hep bana carpıyolar ha bide kapı acmalarından cok kotu bişe valla

@yunuskivanc

valla bende arkadasa katılıyorum en tehlıkesı onlar bı vursan basa bela:Skull-175

Geri