Decsan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 897
- İsim
- Ethem C.
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

bizde o çıkanları kendilerine uydurur, karşında antisosyal bir grup var o sana uymaz seni uydururBisiklet yolu şart değil yeterli sayıda bisikletli yola çıkarsa toplum buna ayak uydurur.
Elbette muhteşem yollarımız olsa hepsi her yere gitse süper olurdu ama yok. Elinde bu varmış bunu yapmış adamlar. Sabah sabah sürpriz oldu sevindim yalan yok...Güzel gelişme ama vapura kadar bisiklet yolu olmayınca çok güdük kalıyor
Valla yıllardır yoldayım kimseye uymadım kimse de uymuyor bize. Onları bekleyecek kadar vaktim yok. Yolda olmak gerek..bizde o çıkanları kendilerine uydurur, karşında antisosyal bir grup var o sana uymaz seni uydurur
Critical mass elbette önemli. İzmir buna en çabuk ayak uydurabilecek yerdir bence.Bisiklet yolu şart değil yeterli sayıda bisikletli yola çıkarsa toplum buna ayak uydurur.
Bedava yapmak yasak.Sembolik de olsa almak zorundalar.Bence 5 kuruş almak yerine direkt bedava yapabilirlerdi.![]()
E o zaman mükemmel bisiklet yolları yapılmadan binmeyelim bari yoksa maazallah herkes vasat olacak.unutmayın ki vasatlık yetinmekle başlar
Bisikletleri normal turnikeden değil engelli turnikesinden kabul ediyorlar.Uygulanışını merak ediyorum. Turnike bisiklet olup olmadığını nereden anlayacak? İzmirim Kart okuttuğunda 5 kuruş mu düşecek yoksa gişeden 5 kuruşa bisikletli bileti mi almak gerekecek? İkinci seçenek hiç pratik değil ilkinde de turnikede ayrım pek mümkün değil.
Bence 5 kuruş almak yerine direkt bedava yapabilirlerdi.![]()