Scudo Sports

Bisikletle Dört Deniz Projesi

baki kardeş harikasın allah yolunu ve bahtını açık etsin kardeşim.

yaptığın tur bir bisiklet severin hayalinde olan belkide ömründe 1 kere zor yapacağı bir tur.Bu turu tamamlaladığında artık sana usta deriz ha!

görüşmek dileğiyle yolun açık olsun

Scudo
arkadaşlar bakinin bu büyük projede biraz yalnız bırakıldığını düşünüyorum.

Yanlış anlamayın bakiyi sadece bu konu ve forumdan tanıyorum ama forumdaki arkadaşların en azından mesajlarıyla ona eşlik etmesi forum amaçlarından değilmidir zaten.

bence onun istediği de sadece bu. Bisikletle 4 deniz bence büyük ve önemli bir tur herkes için. Tel burada yazıyor en azından bir tebrik mesajı insanları yollarda yüreklendirir. Tahminimce baki yalnız yolculuk yapıyor buda ayrı bir zorluk

baki yolun açık olsun görüşmek dileğiyle

fotolarını ve tur anlatımını sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba Arkadaşlar,
Baki bugün Pamukova'da konaklıyor. Yarın ise Kerpe'de olacak. Turunun bitmesine çok az bir zaman kaldı.

Yolun açık olsun kardeşim...

Sevgiler...

bu arada bu konuyu aktif tutmak içim uğraşacağım
tabi elimden geldiği kadarıyla forum moderatörleride bence 4 -5 yıldız yapabilir.

Bu mesajım moderatörlere..
Şehirlerarası tur yapacak arkadaşların konuyla ilgili mesajları, tur öncesinden tur bitene kadar sabit mesaj şeklinde forumda yer alsa daha iyi olmaz mı? Hatta "Devam eden turlar" başlıklı bir bölüm açılsa?
Bu turlarda "Keşke haberim olsaydı ben de bir kaç km. eşlik ederdim" konulu pek çok mesaj gördüm. Yolda olan arkadaşlara 3-5 km. bile olsa en azından kendi il sınırlarımız içinde eşlik ederiz. Hem moral ve destek olur, hem de turları daha eğlenceli olabilir. Değerlendirirseniz sevinirim.

Selamlar,
Berk Kerpe'ye ulaştı. Beni aradı fakat şehir dışında olacağımdan haftasonu yapacağı final (Kerpe-İzmit) ayağına katılamayacağım.
Bu etapta ona eşlik edecek İzmit'li ve/veya İstanbul'lu arkadaşlar olursa bu büyük turunun son günü daha anlamlı olur.
Bisiklet adına güzel bir tur yapmıştır.
Yolun açık olsun...

becede bunca emeğe karşılık sonu yani finali iyi olmalı değilmi haydi beyler

BERK KARDEŞİMİ KERPE DÖNÜŞÜ BENİ ARADI KANDIRA YOLUNDA KARŞILADIM VE TURU BİRLİKTE SONLANDIRDIK AH BE KARDEŞİM İŞ ZORUNLULUĞU OLMASA SANA 2500 KM TEK BAŞINA PEDALLATIRMIYIM?NEYSE SAĞ SELAMET...2503 KM SÜRDÜ BÜTÜN TUR TENİ 3 TON KOYULAŞMIŞ BAYA KİLO VERMİŞ AMA BÜTÜN BUNLARA DEĞDİ EMİN OLABİLİRSİN

tebrikler, anlatımları ve fotoları bekliyoruz eminim ilgi daha cok olacaktır

tebrikler baki
harika bir iş başardın

foto ve anlatımlar için sabırsızlanıyoruz

2500 km ne demek müthiş bir şey ya arabayla gitsen telef olırsun bisiklet ve insan gücüyle nasıl olur tahmin bile edemiyorum.

baki kardeş tekrar tebrikler

@Serkan Taşdelen

Çınarcık-Kurşunlu-Mudanya-Eyerci : 101 klm değil.!
Çınarcık-Kurşunlu-Mudanya arası sadece 115km .! daha önceden yaptığım için biliyorum..iyi geziler

Sevgili Berk,
Harika bir projeyi başarı ile tamamladın. Tebrik ederim. Tek başına 2500 km çok güzel bir başarı...

Turlarının devamını dilerim.

Sevgiler...

@Baki Berk Kayalar

Arkadaşlar bu mesajımda Antalya şehir içinde bana eşlik eden, rehberlik yapan, sıcakkanlılığını ve misafirperverliğini gösteren değerli büyüğüm, bisiklet dostu Ender ALICIOĞLU' nun isminden söz etmeyi, kendisine teşekkür etmeyi unutmuşum. Kendisinden bu unutkanlığım için herkesin huzurunda özür diliyor ve yardımları için çok ama çok teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Gezinin ilk bölümünü okudum.Resimler ve anlatım harika.Adeta seninle birlikte pedalladım o yollarda.Keşke İzmir civarında sana eşlik edebilseydim;ama kısmet değilmiş.Kusuruma bakma:eek: Bir başka turda pedallayabiliriz inşallah.

Turunun diğer günlerini de sabırsızlıkla bekliyorum:)

bende 1 etebı okudum harika resim ve anlatımlar tebrikler.

biraz daha fazla foto istersek arsızlık yapmış olmayız umarım

Geri