Baki Berk Kayalar
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.151
Arkadaşlar https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=38754 başlığı altında tanıttığım projemde bana eşlik edecek bir yada birden fazla yol arkadaşlarına ihtiyacım var. Projede bana eşlik edecek arkadaşımın tura katılamama ihtimali doğdu. Bu büyük tura tek başıma çıkmak istemiyorum.
Güzergah İzmit-Armutlu-Mudanya-Bayramdere-Bandırma-Çanakkale-Bozcaada-Behramkale-Ayvalık-Çandarlı-İzmir-Ahmetbeyli-Kuşadası-Güzelçamlı-Tuzburgazı-Milas-Muğla-Gökova-İztuzu-Fethiye-Kaleüçağız-Olimpos-Antalya-Manavgat-Taşağıl-Köprülü Kanyon M.P.-Eğirdir-Şuhut-Afyonkarahisar-İhsaniye-Yazılıkaya-Eskişehir-Nallıhan-Seben-Bolu-Mengen-Devrek-Çaycuma-Filyos-Zonguldak-Ereğli-Akçakoca-Kerpe-İzmit şeklinde olacak.
Bana yardımcı olacak arkadaşların çıkacağına inanıyorum.
14 yada 21 Haziran' da yola çıkmayı planlıyorum.
Katılmak isteyenler telefon numara ve e-posta adreslerini özel mesaj olarak bana göndermeliler.
Güzergah İzmit-Armutlu-Mudanya-Bayramdere-Bandırma-Çanakkale-Bozcaada-Behramkale-Ayvalık-Çandarlı-İzmir-Ahmetbeyli-Kuşadası-Güzelçamlı-Tuzburgazı-Milas-Muğla-Gökova-İztuzu-Fethiye-Kaleüçağız-Olimpos-Antalya-Manavgat-Taşağıl-Köprülü Kanyon M.P.-Eğirdir-Şuhut-Afyonkarahisar-İhsaniye-Yazılıkaya-Eskişehir-Nallıhan-Seben-Bolu-Mengen-Devrek-Çaycuma-Filyos-Zonguldak-Ereğli-Akçakoca-Kerpe-İzmit şeklinde olacak.
Bana yardımcı olacak arkadaşların çıkacağına inanıyorum.
14 yada 21 Haziran' da yola çıkmayı planlıyorum.
Katılmak isteyenler telefon numara ve e-posta adreslerini özel mesaj olarak bana göndermeliler.