Scudo Sports

Bisikletle Dört Deniz Projesi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@murty

17 Temmuz'da başlamak bana çok geç kalıyor. Ağustosta ailemle beraber planlar yapabileceğimden ağustos ayına kadar turumu tamamlamak istiyorum.

Yol boyunca fotoğraf makinemin hafızasını boşaltmak ve hava durumunu takip etmek için 2-3 günde bir internete gireceğim ve turun gidişatı hakkında bu başlık altına ve diğer sitelere bilgi vereceğim.

İlginiz için teşekkürler..

Scudo
@semihcelikoglu

İzmir-Antalya rotası çok popüler :) Eeee normal tabi. Dünya' nın en güzel sahillerinden biri. Azıcık dalgalı bir yol ama olacak o kadar.

Turumun kapısı herkese açık.

Bana eşlik etmek isteyenler mayısın 15 ine kadar uygun oldukları tarih aralığını bildirmeliler. Çoğunluğun zamanı hangi tarih aralıklarına müsait olursa ona göre bir program hazırlayacağım.

Teşekkür ederim:)

@Serkan Taşdelen

Serkancım bu güzel mesajın için çok teşekkürler. Yanımda olmanı ve tecrübelerini uygulamalı olarak benimle paylaşmanı çok istiyorum. Zamanının uygun olacağına ve bana eşlik edeceğine yürekten inanıyorum.

@kayhan1907

Kayhan Bey size de çok teşekkür ederim. Kısacıkta olsa Balıkesirli dostlarımızın yanımda olmasını diliyorum.

@matrixod

Evet kardeşim. Okuldur, carttır, curttur v.s. derken yazışma ortamlarına pek katılamaz oldum.

Finallerim biter bitmez, bütünleme dalavereleri karşıma çıkmazsa o hevesle yola aniden çıkabilirim. İlk başta 1 Temmuz diyordum, sonra 22 Haziran'a aldım. Ama sabırsızlıktan 22 sinden de önce yola koyulabilirim. O zamana kadar belkide haftalar öncesinden bagajları hazırlamış olabilirim o heyecanla. Bana da bir anlık gazla yola çıkmak kalır :)

Yolda tek başıma olmayacağıma inandığımdan diğer katılımcı arkadaşlarıma eşlik etmede sorun yaşamamak için 1 ay önceden belirleyeceğim kesin tarihte yola çıkmam gerekiyor.

Görüşmek üzere..

@baymineral

ayni mutluluk benim icin de gecerli tarihler uyusur bir aksaklik olmaz ise cok guzel bir guzergah ve tur olur. uygun durumda oldugunda istanbula veya cevresine bir program dusundugunda haberlesmek dilegi ile. saygilar...

Bisikletle Dört Deniz Turu' nda pedal çevirmek isteyenler, tam olarak nereden nereye eşlik edeceklerini ve kesin olarak hangi tarihler arasında müsait olacaklarını belirtirlerse çok sevinirim.

Ayrıca katılmak isteyenler özelden e-posta adreslerini ve telefon numaralarını göndermeleri turun organizasyonu ve haberleşme açısından son derece yararlı olur.

@baymineral

ben basindan sonuna kadar eslik edecegim sana bu turda

Keşke mersin tarafınada ugrasaydın... :rolleyes:

Güzel bir tur inşallah kazasız belasız gider - gelirsin !

@JuMPeR

Mersin çok terste kalıyor :( Başka bir yıl oraya da düşünebilirim.

@baymineral

kazasız belasız turu bitirmen dileğiyle pedalına kuvvet!:60:

@baymineral

Muğla'da soluklanmak isterseniz misafirimiz olun.

Cayinizi icmek ve sizlerle tanismak icin mutlaka ugrariz tesekkurler.

@purplesky

Çok teşekkür ederim. Sizin gibi bisiklet dostlarına yolda her zaman ihtiyacımız olacak.

Arkadaşlar, rotanın dönüş bölümünde minik! bir güzergah değişikliği yaptık. İlk planda Eskişehir' den sonra Söğüt-Bilecik-Adapazarı-Kerpe-İzmit şeklinde yol bitiriliyordu. Güncellediğimiz plana göre dönüş rotasının Eskişehir' den sonraki ayağı Eskişehir-Nallıhan-Bolu-Mengen-Devrek-Filyos-Zonguldak-Akçakoca-Karasu-Kerpe-İzmit halinde koşulacak.

Bu rota revizyonu sayesinde Karadeniz' de daha fazla zaman geçirilerek, turun 4. deniz ayağı tam olarak gerçekleştirilmiş olacak.

İlerleyen günlerde rotamıza dair kesine yakın bilgileri görsel olarak sunacağım.

Yola çıkış tarihimiz, bütünlemelere kalıp kalmama durumuma bağlı olarak ya 14 Haziran 2009 Pazar, yada 21 Haziran Pazar günü olacak.

turu cok iyi belirlemissin hergune 70 km. gayet iyi. Ayagina ve Pedalina kuvvet. Kolay gelsin.

12. Gün: 3 Temmuz 2009 Cuma
Yenişakran-Aliağa-Menemen-İzmir-Menderes-Şaşal = 108 km (İzmir şehir turuyla birlikte)
Diğer aktiviteler: Aliağa’ ya giden demiryolu güzergahının karayolundan fotoğraflanması, Alsancak, Basmane Garları ile Hilâl İstasyonu gezisi, Kordon boyunda gezinti ve İzmirli bisiklet severlerle tanışma faslı.

13. Gün: 4 Temmuz 2009 Cumartesi
Şaşal-Ahmetbeyli-Kuşadası-Güzelçamlı = 92 km.
Diğer aktiviteler: Efes antik kenti gezisi, yüzme, balık tutma, mineraloji çalışmaları.

14. Gün: 5 Temmuz 2009 Pazar
Güzelçamlı (BAY)
Diğer aktiviteler: Balık tutma, mineraloji çalışmaları, doğayı tanıma, Dilek Yarımadası Milli Parkı gezisi, projenin anısına Ege Denizi’ nden su örneği alınması.

En azından bu arada seninle beraber pedallamayı düşünüyorum. Zamanı geldiğinde umarım bir aksilik yaşamam.

Çok güzel bir tur olur:) off verdiğiniz yerler de görülmeye deger yerler tebrik ediyorum yolunuz açık olsun...
Sorunsuz turlar...

Güzel yorumlar için teşekkür ederim. Turun güzergahında irili ufaklı değişilikler oldu. Tura iki-üç hafta kala, kesinleşmiş programı buraya gönderirim. Ona göre isteyenler bizimle iletişime geçip turumuzda yer alabilirler.

Arkadaşlar bu turum için yolun tamamında bana eşlik etmek üzere acil olarak yol arkadaşı aranıyor.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri