Scudo Sports

Bisikletle Ağrı Dağı Zirvesi 5137 M

Scudo
İşte Zirve Ekibi

Ulaş Baydar
Bengüç Özerdem
Taner Doğru
Gökcan Baydar
Yüksel Baydar
Ahmet Baydar
Selami Baydar
Evren Okçu
Özdem Veli Erdem
Barış Topçu
Burak Murat Bayram
Serhad Kangöz
Orkun Doğru
Hasan Çağdaş
Burak Kinet
Umut Bektaş

Diğer Ekip

Basın medya ekibi
Ulaşım Ekibi
Kamp Ekibi

@ulas

offf . abi naptınız siz yaaa !! müthişş bi heycann ! sizi cesaretinizden , kararlılığınızdan ve kendinize güveninizden dolayı kutluyorum ! bence türkiyede büyük ses getirmesi gereken bir girişim (özellikle bisiklet camiasında ) umarım herşey yolunda gider kazasız belasız bitirirsiniz ! şimdiden çok merakla bekliyorum , yakın takipçinizim

• Beğen
Tepkiler: ulas
ve gün geldi çattı....

Yarın yola çıkıyoruz. Ankara oradan Kars ve oradan da Iğdır. Pazar gecesi yani Pazar pazartesi arası sabaha karşı bisikletlerimizle tırmanmaya başlıyoruz.

Şansızlığımıza bu yıl kar biraz daha fazla :) Bizi erken metrelerde yakalayacak. Olsun diyoruz ve gidiyoruz..

Sizlerle 9-10 gün görüşemeyeceğim. Belki de bir fırsatını bulur cep telefonundan resim atarım. Belli bir yükseklikten sonra telefonda çekmeyeceği için zirveden size resim yollamam biraz güç olabilir. Tabi çıkabilirsek :) Ama dönünce Forumu fotoğraflara boğazağım.

Kendinize iyi bakın :) Bizi merak etmeyin.

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
@ulas

Ulaş kendinize çok dikkat edin. Herkese; özellikle Gökcan Abiye ve 4. Murat'a selamlar :)

• Beğen
Tepkiler: ulas
mükemmel her şey, ben de isterdim siz ve pedallarla bir ilke doğru...
sağlık ve başarı ile tamamlamanız temennisinde fotoğraf ve haberlerinizi bekleyeceğim.

nefesimizi tuttuk sizden gelecek güzel haberleri bekliyoruz.Hepimiz en az sizler kadar heyecanlıyız.Çok çok çok dikkat edin kendinize tüm dualarımız sizinle şans melekleri de yanınızdan ayrılmasın hiç!Hepinize başarılaaaaaaaaar

size iyi yolculuklar dilerim umarım herşey yolunda gider biz burda merakla sizleri bekliyor olacağız tura katılan bütün arkadaşlara selam eder ,hepinize sağlık ve sıhhat dilerim ! yanlız değilsinizz :)

önümüzdeki bir hafta boyunca meteorolojinin net sitesin de bol bol yağış
görünüyor.ağustos dedik yaz dedik ama ankarada bile geceler
serinse ağrı baya bir soğuk olacak sanırım:)
o kadar yükle rotanın çamur olmamasına dua etmekten başka çaremiz kalmadı.

ağrı dağına tırmanacak arkadaşlara kolay gelsin muhteşem bir gezi olacağa benziyor

Küresel ısınmaya karşı yapılan her türlü barışcıl eylemi destekliyorum,konu ile ilgili bilgileri bekliyoruz,bütün katılımcılara teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: hız
Geri