GPA ya katılanlar bilir. 2007'de Balıkaşıran'da (Marmaris yakınları) 85, 2009 'da 90 KM hız yaptım.. 90 'ı da GPS kaydetti. KM saatiyle falan değil. Hava da açıktı, etrafta bina vs yoktu. Yani GPS alıcısı en hassas alımdaydı.Bisikletim Scott Scale 20 idi. Üstelik arka jantta ciddi bir yamukluk vardı( Tubeless lastik takarken gümleyip jantı mahvetmişti)
Her iki seferde de grubun (2. de 160 kişi kadardık) en hızlıları benden 1 dakika kadar sonra yanıma geldiler. 2007 de polis eskort aracına yetiştim. Beni görünce hızlandı (beklemiyordu herhalde bir bisikletliyi!)Daha fazla yaklaşmayayım diye frenlemek zorunda kalmıştım.. (sollayacak da süratim yoktu. Kaldı ki bu durumda ceza yiyebilirdim

))Virajlardaki süratim 70-75 civarıydı..Bu süratte nasıl viraj aldığımı başka bir bölümde uzun uzun yazmıştım..
Beni tanımayanlar yazdıklarıma inanmayabilir.. Kendilerinin sorunu..İsterlerse GPA da görüşürüz..
Genç arkadaşlar dikkat.. Kendinizin psikolojik, fizyolojik, bisikletinizin teknik sınırlarını zorlamayın.. Yazdığım süratler bisiklet için ciddi süratlerdir.Yılların deneyiminin yanında başka özelliklere de sahip olmak gerekir..
Bu konuya mesaj göndermemin amacı da biraz bu olayın ciddiliğine dikkat çekmek idi..
Lütfen bu yazdıklarımı dikkate alın..
Selamlar,bol pedallı günler..