Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

alanya - kızılalan yarışı sonunda parkurdan dönerken 10 km yokuş iniliyor (800 rakımdan 0 a) yaptığım hız 88.5 (blackburn 5.0 ):D

Scudo
bugün eskişehirde yeni kent bayırında kron xc1000 13.5" lik kadrom la 50.3 gördüm..

sabuncubeli geçidinden (izmir-manisa) aşağı 78.4 km hız yaptım. gerçekten çok zorlanırsa 90 ı bulabilirsiniz o yolda :) asvalt da yeni. rüzgarsız havayı yakalamak lazım

Avcılar'dan dönerken yol bisikletiyle 79,9 km/h
Bi 80'i vuramadım :)

Kaz dağlarından inerken Edremitte doğru 60 km/h yaptım.Kazada yapıyordum ucuz atlatım karşı şeritteki aracın hatalı sollaması beni görmedi veya umursamadı.:(

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
@agharta35

vay be baya hızlı cevırıyosunuz anlasılan :) bende 79 da coktan pedal bosalmıstı :)

E5 bahçelievler yolunda 73 gördüm.Sonra biraz korkarak yavaşladım ve durdum :)

Dağ bisikleti ile Manisa'dan dönüşte İzmir'e inerken 76.89 km gördüm.Karşıdan yine biraz rüzgar esiyordu yoksa 80 lere ulaşırdım sanırım.

Sene 1994 bir kamyon arkası deryar,yer büyükçekmece düzlüğü ve yol bisikleti ile 82km/saat. Aynakol 52, ruble 12 ama çoktan boşalmıştı.

Efem çukurundan inerken dağ bisikleti ve dağ lastiği ile 63.2 gördüm :) sizinkilere göre çok düşük bir hız , fakat benim için baya yüksekti :)

@nqnr

Millet 80 görüyor, sen de ben 50 yaptım diye sevin:D
Seninle biz Bozdağ'dan inerken 70'i geçtin.
Yazayım da havan olsun:p :D

Geri