Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
dün eryaman içinde rutin turlarımdan birini yapıyordum, Göksu parkından 2.etapa giden caddede baktım rüzgar arkamdan esiyor, sabahın 7'si olduğu için trafik de yoktu, bi salladım aşağıya kendimi kökledim 24'e bi baktım kadran 69'a vurmuş... böylece AOÇ'de geçen hafta yaptığım 67,8'lik rekorumu kırmış oldum :)

BEN TRABZONDA RAMPA AŞAĞI 82.7' GÖRDÜM HEMDE 5. VİTESTE ALLAH BİLİR 21 VİTESLE FERARİYLE BİLYE YARIŞIRDIM:D:D:D ZATEN 5.VİTESTE 3 ARABA SOLLADIM :D :D :D :D

ne fERRARİSİ NE jAGUARI nE BMW Sİ BENLE YARIŞAMAZ :D:D:D:D:D:D

ÖZGÜRLÜK PEDALLAMAKTIR....

taksimden beşiktaşa inen yokuştan passat sollayarak 69.9 gördüm :D:D
bu arada passat boş vitesdeydi :D:D

Bugün yaptım salcanoyla (ng650) 40derece(ölçmedim tabi de eminim yani o kadar olduğundan, 16senedir sabahları aceleden tırmandığım yokuş) eğimli arnavut kaldırımlı rampada 72.2km/sa, 86 kiloyum.44lü aynakol benimki de.

ama bir daha asla inmem o rampadan, şansa araba yoktu, fren tutmuyodu arkada,tutuyo sağlam tabi de sıkınca lastik kayıyodu, ön frene de hafif dayanmasam imkan yok durmaya, duramıyordum yokuş bitene kadar, sadece yavaşlayabiliyodum..

ancak yavaşlayabiliyordu 2freni de kullanırken, araba gelseydi aşağıdan kurtulmam zor olurdu.önü zaten tam sıksam malum yani..

iki frene asılınca acayip kayıyor, şakaya gelmez arkadaşlar.. hele yüksek süretiniz varsa, hiç şansınız yok, yerdesiniz.
bu arada "en yükek sürat" kategorisinde rekor kimde şimdi?

İnsomnıa. bir sabaha karşı boğazdan doğan güneşi seyredelim diye adapazarından kalkıp, izmit dolaylarında 5 kişi; 75.4 km/h...

bu aralar gozum hızda değil ama ruzgara karsı duz yolda 45 1 gunde yattım ustune hala bacaklarım alışamadı yeni aldım bisikleti 6 senedir kullanmıyordum bi hızlanıyım dedim kendime zor geldim ama tekrar denicem her zevkin tadı başka hızın yeride baska :)

@1_2_3

harbiden ha, bugatti motoru mu taktın bisikletine?

aramızda ne cevherler varmış da gizliyoruz elimizdeki silahları, yurtdışındaki profesyonel bisikletçilerin bile gidemediği max. hızda giden varmış peh peh,

acaba 170km yapan kamyon var mı?

170 km/h hıza ulaştığını söyleyen vatandaşı bir rüzgar tüneline götürüp, 170 km/h hızda esen rüzgarın önünde ne hale geldiğini görmek isterdim. Sonra da "çok aerodinamik gördüm seni canım" diyip kahkahayı basardım :)

Belli bir hızdan sonra gösterge sapıtmış olmasın? 100-120 gider sanki kamyon sapıtırsa fakat 170 yapabilirmi bir kamyon kestiremedim ben :)

• Beğen
Tepkiler: qurbaa
Walla abi ne diyeyim ben. Hem bisiklet hem de CBR 600 F4 kullanıyorum. 170 in üzerinde motorda zor durursunuz. Bisiklette hak getire..Eğer öyle bir kamyon varsa, nasıl durmuş bu??

Abi ne diyon ya Antalyalıyım ben çöpcüler o kadar hız yapmıyolar ısteseler yapamazlar... Kamyonlar o kadar iyi deil...Hem çöp kamyonu bile görmedim adam akıllı Antalya´da :D :D :D

Arkadaşlar konu dağılmaya başladığı için hatırlatmak istiyorum. 170 km çöpçü kamyonlu mesajı yazan arkadaş attığını itiraf etmişti ve bu olay kapanmıştı. Daha fazla bu saçmalığı gündemde tutmayalım ;)

Gelelim konunun özüne :) 77 kmlik eski rekorumu dün beklemediğimiz bir an ve şekilde kırdık.
Dağ bisikleti ile 90 km/sa hız rekorumuz (hem de düz yolda) çok taze. Buyrun rekorun kırıldığı gezi https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=28859

Geri