samet bari yavaş at ya.
arkadaş kendini süpermen sanıyodaamcaoglu olur kendisi ve 65 i gördüm yazmış bişey gördüğü yok hatta km ölçer bile yok sallamış yani yaklaşık olarak oda bence 65 yoktur çünkü yanındaydım
evet arkadaşlar 91.4 km hız gördüm borlama 10 ytlye as904 km saati aldım ve şelale yolundan bir süre çıkıp kendimi aşağı verdim ve de rekorum 91.8 tabi 3. denememde oldu belki zorlasam bunuda geçebilirim ama yok artık diyorum.gidona bile güvenmiyorum kontrolde çok zorlaşıyor ama o inişi yapmak bambaşka bir duygu tabîîî hem disk hem v fren gerekir heralde durdurmak için.ilk denememde bile 74 yapıp sevinmiştim,2.de 80 küsür yaptım ve son 91.8 ama bunuda geçemem herhalde 48 lik falan bir aynakol dişlisine ihtiyacım vartabi rublede önemli 9lu lazım bitane
he bu arada buyrun buda fotoğrafı
http://img119.imageshack.us/img119/1803/dsc00425in8.jpg
Benim kronometre 89,8 gösteriyordu ama bir enayilik olduğu kesin. Herhalde güneşte fazla gitmemden beyni sulandı benim gibi onunda. Fakat jant çapı 26 da gösteriyor. Yoksa 2.40 lastiklerde bir yerimi yırtsam ulaşamayacağım bir sürat Sıfırladım ne yapayım
Belgrad girişinden sonra güzel bir iniş var orada 69.6 gördüm. İzmitte kirazlıdere inişinde 62.5 gördüm iniş çok güzeldi ama çok fazla iniş vardı. Hız denemesi hiç yapmadım. Normal inişlerdeki hızlar