Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Yol bisikleti ile çöp kamyonu arkası 81km/hız.
Kokudan bayılıyordum bu yüzden bıraktım:D

Scudo
eskişehir basit 35 derecelik bi köprüden 24" 20 kglık mtb ile inişte 21 vitesdi ama aynakoldaki dişli 3 e atmıyordu:D 14. vitesde 67.3 km/h gördüm süperdi tabi ama çevircek pedal kalmadı:)

• Beğen
Tepkiler: Kir-pi
@KoraY1459

koraycım mrb,teşekür ederım sana,bu hızda tabıkı kontrol gercekten de zor,bu duygu harıka oldugu kadar ürkütücü.bisiklet sürerken,aslında kendimize hep şunu sormamız gerek,ben bisiklet kullanıyorum ve kendime,yakınlarıma,çevremdekilere,ve bisikletime zarar vermeden güvenli bir sürüş için daima mantığımızı ve özgüvenimizi kullanmak zorundayız,o yüzden tabiki 92 km hız tehlıkeli bir sürüş ama dedimya güvenli olmasına da dikkat etmek zorundayız.o an yolun traşlı olan kısmına girerken tehlikeyi hesaplayıp hızımı düşürdüm,yapmak zorunluluğu kendime görev olarak belirledim,düşürmeyebilirdim de,ama olasılık olan kısmını da düşünmek zorundayız,traşlı bir bölgeye ani bir giriş yapıyom,ya traşlı bölge tekerleklerimi savurursa ozaman yukarda dediklerim allah korusun ki gerçekleşme durumu da doğmuş olur,bisiklet sürerken,önce kendimi sonra ailemi,çevremi ve bisikletimi korumak ve güvenli bir sürüş yapmak zorundayım,sporcu asil,akıllı ve de zekidir.hoşçkal,

• Beğen
Tepkiler: Koray Karaman
@MTB-BiKE
Hangi köprü bu?Ben en fazla 49 gördüm hasan polatkanda düz yolda.bianchi thomisusla 24 kg 21 vites.

@athletic

bunları burada cok guzel bişey gibi anlatmanız cok yanlıs resmen bizlere nasıl kamyon arkasında yol alınır onu ogretmeye calısıyosunuz iyi bişey segil arkadaşlar ozenmeyın bu iş bi saka deıl bu yazıda anlatıldıgı kadarda kolay deıl en prof insan bıle kamyon arkasında gıderken olebılır lutfen bunları ozendırmeyelım...varsayalımkı acemı bı arkadas yazınızı okudu ve cok etkılendı kamyon deryarına gırmek ısıklarda kamyon beklıyo kamyonu buldu atıldı arkasına bı kaza gecırdı ve oldu sen hıc vıcdan azabı duymayacakmısın?

@evoluzi0ne

yok be hocam, bence degil. eger ben eski külüstürümle ve disli lastikle, üstelik kasksiz (kizmayin) 50 yaptiysam, iyi bir makina ve uygun sartlarda cok daha iyi bir performans sergileyebilecegime inaniyorum.
hazirliklarim sürüyor, yeni rekor denemem cok yakinda burada..

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
@ncok

haklı gözüküyorsun ama aklı olan kimsenin araştırmadan birşey yapacağını zannetmiyorum, zaten arkadaş durumu bildirmiş uyarmış. Hem bunu buraya yazması çok faydalı olmuş en azından deneyecek kişiler bir yol gösteriyor, hiç bir öneri-tecrübesi olmadan denemesi daha mı mantıklı?

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
ben çömez olduğum için abilerim aranızda 60 yapdım sıze qore cok komık bı rakam biliyorum :)

65 civarıydı sanırım önüme 2 tane ayaklı :) it geçince sıktım frenleri ondn drdm :) grçi lastiklerin ömrü 5 yıl azaldı ama :D

@bhdr48

burda bazılarımızı aşağıladıgının farkında mısın :boese157: :boese157:

:D :D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
bende özel yapım bir bisklet var parçalarını kendim modfiye ettim 105 km ama çok zorluyo bacak kalmıyor süratlenme mesafesi ise baya uzun oldu :)

@nightmare1400

105 km hız :eek:

Yani ne diyeyim..? MTB ilemi yaptınız acaba o hızı yoksa yol bisikletiyle mi ? Gerçi yol bisikletiyle yapmak bile zorlar ama bilemiycem artık :rolleyes:

Geri